SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tenise Yoğun İlgi Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şeker Fabrikası arazisi içerisinde yapılan açık tenis kortlarında geleceğin yıldızları yetişiyor. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okulları kapsamında tenis branşı yoğun bir ilgi görüyor. Tecrübeli antrenörler nezaretinde ellerine raket alan minikler, hem tenis öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Malatya'daki tesisleşme çalışmaları kapsamında yeni yapılan açık tenis kortları dolup taşıyor. Çeşitli gruplar halinde kortları dolduran sporcular, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün kendilerine sağladıkları imkanlarla tenis öğreniyor.

"TENİS SPORUNA YOĞUN BİR İLGİ VAR"

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Tuğba Erim, yaz spor okulları kapsamında açılan tenis branşına sporcuların yoğun bir ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Erim, tenis sporunun her yaştan sporcunun büyük ilgisini çektiğini dile getirerek, sporcuların yoğun bir katılım sağladıklarını kaydetti.

Tecrübeli çalıştırıcı, tenis kursunun ücretsiz olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz sadece spor kıyafetlerini giyerek kursumuza geliyorlar. Tenis kursumuz tamamen ücretsiz. Raket ve topları biz veriyoruz" dedi.

Tenis sporunun Malatya'da büyük bir ivme kazandığını dile getiren Erim, "Yaz ve kış döneminde tenis kurslarımız devam ediyor. Özellikle son yıllarda gerek tenis kursunun ücretsiz olması gerekse de yeni kortların yapılması bu spora olan ilginin daha da artmasına katkı sağladı. Sporcularımız bu anlamda yaz-kış tenis eğitimi alabiliyor" ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün tenis sporunun gelişmesinde büyük katkısının olduğu kaydeden Erim, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, tenis branşına büyük yatırımlar yaptı. Özellikle yeni yapılan kortlar, sporcuların bu spora olan ilgilerinin daha da artmasını sağladı. Bunun yanında kursların ücretsiz olması, bir anlamda kortların dolmasına neden oldu" ifadelerini kullandı.

"AİLELERİMİZİN DUYARLILIĞI BİZİ MUTLU EDİYOR"

Erim, özellikle ailelerin çocuklarının tenis sporuna devam etmeleri ve antrenmanlarını aksatmamaları için büyük duyarlılık gösterdiklerini kaydetti.

Ailelerin bizzat çocuklarını tenise getirdiklerini ve çocuklarıyla yakından ilgilendiklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Biz ailelerimizin çocuklarını spora yönlendirmeleri için her zaman çağrıda bulunuyoruz. Ancak son yıllarda görüyoruz ki, ailelerimiz çocuklarının spor yapmaları için büyük bir gayret gösteriyor. Özellikle çocuklarını bizzat spora getiren ve antrenman sonuna kadar bekleyen ailelerimiz var. Buda bizi oldukça mutlu ediyor. Çünkü ailelerimizin çocuklarını spor yapmaları için desteklemeleri ve onlara imkan sağlamaları, bir anlamda bizimde işimizi kolaylaştırıyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız