SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teniste Malatya Rüzgarı

0
Güncellendi - 2017-08-24 17:07:52
Teniste Malatya Rüzgarı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Doğu Ligi Takımlar Şampiyonasında, Malatya takımları hem kadın hem de erkeklerde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Doğu Ligi Takımlar Şampiyonası, 18-23 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapıldı. Malatya tenis takımları şampiyonada hem kadın hem de erkeklerde birinci oldu.

16 İLDEN 32 KULÜP KATILDI

Spor Toto Doğu Ligi Takımlar Şampiyonasına 16 ilden 32 kulüpten kadın ve erkeklerde yaklaşık 400 sporcu katıldı.

Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonada; kadınlarda Malatya 1966 Gençlik ve Spor Kulübü, erkeklerde ise Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü birinci oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediysi Olimpyat Parkı'nda düzenlenen Doğu Ligi'nin kadınlar takım finalinde Diyarbakır Amida Akademi Gençlik ve Spor Kulübü'nü mağlup eden 1966 Malatya Gençlik ve Spor Kulübü ipi göğüsledi. Üçüncülüğü ise Ağrı Gençlik ve Spor Kulübü elde etti.

Erkekler takım finalinde ise Şanlıurfa Tenis ve Kano Spor Kulübü'nü yenmeyi başaran Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü kürsünün ilk sırasını alırken, Diyarbakır Amida Akademi Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Bu yıl ilk kez ferdi müsabakaların da yapıldığı Doğu Ligi'nde kadınlarda şampiyon Ayşe Erkuş olurken, erkeklerde Hasan Dağ'ın üstünlüğü vardı.

Kapanış töreninde dereceye giren sporculara kupa ve plaketleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin tarafından verildi.

TAKIM SONUÇLAR

Kadınlar

1- 1966 Malatya Gençlik ve Spor Kulübü

2- Diyarbakır Amida Akademi Gençlik ve Spor Kulübü

3- Ağrı Gençlik ve Spor Kulübü

Erkekler

1- Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü

2- Şanlıurfa Tenis ve Kano Spor Kulübü

3- Diyarbakır Amida Akademi Gençlik ve Spor Kulübü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız