SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tepkiler Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Malatya'da Emeğin Partisi tarafından yapılan açıklama ile kınandı. Partililer açıklamanın ardından İsrail Büyükelçiliği'ne faks çekti. MHP İl Başkanı Ömer Ekici de, yaptığı açıklamayla İsrail'e ve ABD'ye tepki gösterdi, hükümetten daha etkili bir politika izlemesini istedi.

PTT ÖNÜNDE..
Emeğin Partisi (EMEP) Malatya İl Başkanı Necdet Bali, PTT binası önünde basın açıklaması yaptı. İsrail'e tepkileri içeren pankartların taşındığı basın açıklamasında İsrail saldırısının durdurulması için başta Birleşmiş Milletler (BM) olmak üzere uluslararası güçlerin harekete geçmesini istediklerini dile getiren Necdet Bali, "Filistinlilere karşı insanlık suçu işleniyor. Bu saldırı biran önce durdurulmalıdır" şeklinde konuştu.

İsrail'in saldırısının, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) büyük Ortadoğu projesinin bir uzantısı olduğunu söyleyen Bali, "İsrail'in siyonist saldırısı derhal durdurulmalıdır" dedi.

EMEP'liler, açıklamanın ardından basın bildirisini İsrail Büyükelçiliği'ne faks geçti.

MHP İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI..
MHP İl Başkanı Ekici de şu açıklamayı yaptı:

"Ortadoğu’nun soykırımcı terörist devletlerinden biri olan İsrail kendimi savunuyorum maskesi takarak masum Müslüman kardeşlerimizin üzerine ölüm kusmaya, katletmeye deva etmektedir.Batı ülkeleride İsrailin bu maskesini cilalayarak yapılan katliama destek olmaktadırlar.İsrailin bu vahşi insanlık dışı katliamını, bu katliama tepkisiz kalarak, destek veren ABD ‘yi şiddetle kınıyoruz.

Ortadoğu bölgesindeki istikrarsızlığın, kaosun başlıca mimarı yıllardır İsrail olmuşken ,onu koruyan güçler olayları farklı yönlere çekerek kendi terör eylemlerini meşrulaştırma çabası verilmektedir.

Bundan sonra kan fışkıran bu bölgede, savaşların, çatışmaların ve şiddet olaylarının giderek artacağını göstermektedir.ABD-İsrail çete ittifakı Dünyayı savaşların içinde yok etmek için, her türlü şer hamleyi yapmaktadır.

Bu şer emellere karşı, orta doğudaki masum Müslüman katliamına dur demek için herkes aklını başına almalı ve İsraile karşı ciddi, somut tepki adımları atabilecek ittifaklar oluşturulmalıdır.

Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu daha etkili göstermemiz gerekmektedir.

Bunların başında; SAYIN BAŞBAKAN’nın bu kanlı vahşetin bir parçası olan BOP POJESİ eş başkanlığından derhal çekilmedir.Ve yine törenle almış olduğu “YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜNܔaldığı yere iade ederek, bu çok anlamlı olacak tepkiyi acilen göstermelidir.Aksi halde “FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN AHLARINDAN KENDİİSİDE KURTULAMAYACAKTIR”

Sayın BAŞBAKAN’DAN ve hükümetten Türkiye’nin bölgedeki itbarını ve gücünü gösterecek gerçekçi hamleler bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız