SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tepkiliydi, Hedef Oldu!

A- A+ PAYLAŞ

Ortaya çıkan video görüntüsü nedeniyle görevinden ve adaylıktan istifa ettiği bildirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Malatya'da 40 gün önce katıldığı bir toplantıda "MHP; başkaları gibi, ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yer üstü, bel altı, bel üstü yollara da tenezzül etmez" demişti.

Malatya'da 30 Mart günü düzenlenen Sabancı Kültür Merkezi'ndeki MHP'nin aday adayı tanıtım toplantısına katılan ve ortaya çıkan video görüntüleri nedeniyle MHP'nin istifa eden genel başkan yardımcısı Bülent Didinmez, şunları söylemişti, "Sandık hesaplaşma günüdür. MHP bu hesaplaşma gününde vardır. Oraya doğru gitmektedir ve kararlıdır. MHP; başkaları gibi, ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yer üstü, bel altı, bel üstü yollara da tenezzül etmeden Recep Tayyip Erdoğan'ı geldiği yere gönderecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız