SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tepkiyi Anlayamadım'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatya Spor’da, Beypazarı Şekerspor maçından son dakikada yenilen golle berabere ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Maç sonrası Yeni Malatyasporlu futbolcular ve taraftarlar maçın hakemi Serkan Ergün’e tepki gösterdi. Hakemin sahada ayrılışı esnasında taraftarlar ile bazı yöneticiler arasında arbede yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri ile güvenlik görevlileri taraftarları saha dışına çıkarttı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, maç sonrası taraftarın tepkisine bir anlam veremediğini söyledi. Katipoğlu, takımın şansız puan kayıpları yaşadığını savunarak, “Herkesin sabırlı olması lazım, aklıselim düşünmeliyiz. Hakem de biz de hata yapabiliriz. Ama olayları büyütüp, takıma zarar vermek, hiç kimsenin haddi de değil, hakkı da değil. Yapılan bir yanlış varsa iz gerekli mercilere başvururuz. Ama ben taraftarın tepkisini anlayamıyorum. Demek ki bir kıvılcım bekliyorlar. Allah Malatya’mızın yardımcısı olsun. Yıllarca Malatyaspor ne durumda, bunu herkes görüyor” dedi.

Sonuna kadar görevlerinin başında olduklarını kaydeden Katipoğlu, “Dimdik ayaktayız ve görevimizin başındayız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Biz başarıya endeksliyiz. Başarıda devamlılıktan gelir. Eğer devamlılık yoksa başarı da mümkün değil. Her gelen bir düzen koyarsa, o düzen tutmaz. Bizde bunun bilincindeyiz. İlk yarıda istenilen yerde değiliz. Burada gerçekçi olmak lazım. Ama burada tamamen bizim şansızlığımız var” diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktör Vedat İnceefe ise, kazanmaları gereken maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. İnceefe, yaptığı açıklamada, “Birinci golü bulduktan sonra ikinci golü de bulabilirdik. Bulmamız da gerekirdi. Beypazarı Şekerspor’da baktığınız zaman çok iyi bir ekip değil. 10 kişide kalsak, 8 kişide kalsak yenmemiz lazımdı. Söylenecek başkada bir şey yok” ifadelerini kullandı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız