SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teravihle Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Temeli 17 yıl önce atılan Malatya İnönü Üniversitesi Camii'nin biten bölümünde Ramazan ayında nedeniyle ilk kez ibadete başlandı.

Malatya İnönü Üniversitesi yerleşkesi alanında adına kurulan dernek tarafından bağış yoluyla yapımına 1993 yılında başlanılan İnönü Üniversitesi Cami ve Kültür Merkezi inşaatının bitirilen bir bölümünde Ramazan ayı nedeniyle Teravih Namazları kılınmaya başlandı.

17 yıl sonra ancak ibadete açılabilen İnönü Üniversitesi Camii'nin Ankara'daki Kocetepe Camii statüsünde olacağı belirtildi.

TECDE'DE..
Öte yandan İş adamı ve vatandaş işbirliği ile yaptırılan Hacı İlhan Kınabaş Camii, teravih namazı kılınmasıyla ibadete açıldı.

Malatya merkez Tecde Mahallesi Şentepe İlköğretim Okulu arkasında bir yıl önce temeli atılan ve büyük kısmı tamamlanan Hacı İlhan Kınabaş Camii açılış teravih namazına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İhsan Koca ve Mehmet Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ve AK Partili yöneticiler, Tecde Mahallesi Muhtarı Abuzer Akkuş, Hacı İlhan Kınabaş Camii Derneği Başkanı Ebubekir Meşe ve kalabalık topluluk katıldı.

Bursa'da iş adamı olan Beytullah Kınabaş'ın babası adına yaptırdığı Hacı İlhan Kınabaş Camii'nın istinat duvarı yapılması konusunda Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın söz verdiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız