SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tercih Bürosu Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD), Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Tercih Bürosu açtı.

Malatya Belediyesi eski binası yerinde bugün açılan ve 15 gün boyunca üniversite adayı öğrencilere hizmet verecek olan çalışmayla ilgili bilgi veren MÜNÖD Genel Başkanı Pınar Can, "MÜNÖD olarak 2004 yılından beri açtığımız ÖSS tercih bürosunu bu yıl da kurduk. 15 gün boyunca üniversite adayı öğrenciler ve ailelerine merak ettikleri, bölüm, şehir ve diğer konularda bire bir üniversite
öğrencilerinden bilgi sunuyoruz" dedi.

MÖNÖD olarak 5 yıl önce kurulduklarını ve 15 ilde temsilcilik ve 3 ilde şubeleri bulunduğunu dile getiren Pınar Can, amaçlarının Malatyalı öğrencilerle birlikte Malatya'ya hizmet olduğunu kaydetti. Pınar Can, kendilerine destek veren Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne de teşekkür etti.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Emniyet Amiri Selim Özdemir ise, öğrencilerin bu çalışmalarına destek olduklarını belirterek, üniversite adayı öğrencilerin tercih yapmalarına yardımcı olan MÜNÖD üyesi öğrencilere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız