SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tercih Çadırı Sümerpark'ta"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:51:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği’nin (MÜNÖD), Malatya’da üniversite tercih çadırı açacağı bildirildi. 

Gazeteciler Cemiyeti’nde, Başkan Yardımcısı Muhammet Servet Akçınar ve Yönetim Kurulu üyesi Uğur Muncuk ile birlikte basın açıklaması yapıp, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aktaran MÜNÖD Başkanı Ümit Haluk Şahin, “Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde Yönetim Kurulu’nun yanında Temsilciliklerimizin önemi de çok büyüktür. Dernek olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki Malatyalı üniversite öğrencileri adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızı da o şehirdeki temsilciliklerimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Bizim anlayışımıza göre 'Malatyalı üniversite öğrencisi olan herkes doğal üyemizdir” ifadelerini kullandı.

Şahin, “27 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen Genel Kurul sonucunda aşağıdaki Yönetim Kurulu görevi devralmıştır” diyerek, yeni göreve başlayan Yönetim Kurulu’nun faaliyet planlamasını şöyle dile getirdi: “Öncelikle MÜNÖD’ ün imajını eski altın yıllarındaki seviyeye getirip Malatya’nın başta gelen STK’ları arasına girmek, Türkiye genelindeki teşkilatlanmayı tamamlamak ve bu şekilde tüm Malatyalı üniversite öğrencilerine ulaşmak, MÜNÖD ile geleneksel hale gelen Tercih Çadırı ve Kariyer Günleri’ni tekrar eski canlılığına ulaştırmak, Sosyal faaliyetlere daha çok ağırlık verip bu şekilde amaçladığımız kardeşlik ortamını sağlamak, Sosyal sorumluluk faaliyetlerine maksimum düzeyde destek sağlayarak STK olmanın gerekliliğini yerine getirmiş olmak, daha çok proje üretip geliştirerek üretkenliği sağlamak ve bu şekilde Malatya’mızın daha da ileri gitmesine katkıda bulunmaktır.”

Dernek olarak daha aktif olacaklarını belirten Şahin, “Her yıl organize ettiğimiz Tercih Çadırımızı bu yılda 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında iftardan sonra Sümer Park'ta açacağız. LYS sınavına giren kardeşlerimize üniversite tercihleri konusunda yardımcı olmaya çalışacağız. MÜNÖD olarak Malatya sevdalısı olan ve Malatya’mıza katkıda bulunmak isteyen üniversiteli arkadaşlarımızı da bizimle çalışmaya davet ediyoruz. Malatyalı büyüklerimizden MÜNÖD’e desteklerini bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız