SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tercih İçin Yardımcı Oluyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:15
Tercih İçin Yardımcı Oluyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD), Sümer Park'ta tercih çadırı açtı. 

Üniversite sınavına giren öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmayı amaçlayan MÜNÖD, Park Sera Cafe'nin yanında tercih çadırı açtı. MÜNÖD Genel Başkanı Ümit Haluk Şahin ve dernek üyeleri, tercih çadırında üniversite sınavına giren öğrencilere tercihlerinde yardımcı oluyor.

MÜNÖD Genel Başkanı Ümit Haluk Şahin, üniversite sınavına giren öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak için tercih çadırını kurduklarını ifade ederek, "Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) olarak 2005 yılından beri her sene Malatya'mızda üniversite sınavına giren arkadaşlarımıza ücretsiz danışmanlık yapıyoruz. Farklı bölüm ve üniversitelerde öğrenim gören arkadaşlarımız tercih büromuzda yer alıyor. Arkadaşlarımızla birlikte, üniversite sınavına giren arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün ve Çarşamba günü iftardan sonra hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

"DOĞRU TERCİH İÇİN İYİ DÜŞÜNSÜNLER"

Şahin, tercih yapacak olan öğrencilere uyarılarda bulunarak, şunları söyledi: "Öğrenci arkadaşlarımız 30-40 yıllarını emanet edecekleri bir bölümü, mesleği seçecekler. Bu noktada doğru tercih yapmak büyük önem taşıyor. Dolayısıyla da iyi düşünmeleri gerekiyor. 17 Temmuz'a kadar süreleri var. Tercihlerini aceleye getirmesinler. İstedikleri bölüme girebilmek için tercih dönemini verimli bir şekilde geçirmeye çalışsınlar. Bizde bu konuda elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız."

"MALATYA'MIZA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

MÜNÖD'ün çalışmaları hakkında da bilgiler veren Şahin, "MÜNÖD, 2005 yılında kurulan, Malatyalı ve üniversite kimliğini bir arada bulunduran Türkiye'nin ilk sivil toplum kuruluşudur. Amacımızda, Malatyalı üniversite öğrencilerini Türkiye genelinde birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Üniversitede öğrenim gören arkadaşlarımızın birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlayarak, gerek kariyer gerekse de sosyal faaliyetler anlamında faaliyetler düzenliyoruz. Nisan 2014'te genel kurulda görevi devraldık" ifadelerini kullandı.

Şahin, Malatya'ya katkı sağlamak istediklerini belirterek, "MÜNÖD, Malatya'mız açısından önemli bir dernek. MÜNÖD'ün yeni ekibi olarak derneğimizin tekrar eski altın yıllarına kavuşmasını sağlamak istiyoruz. Proje bazlı çalışarak, Malatya'mıza katkıda bulunmak istiyoruz. Her üyemizi, Malatya için kültür elçisi olarak kabul ediyoruz. O yüzden MÜNÖD üyesi olmak Malatya'mız açısından büyük önem taşıyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız