SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terfi Grubu Malatya Kur'ası

A- A+ PAYLAŞ

3.Lige terfi 1.Kademe’de ilimizi temsil edecek olan Malatyagücü ile Hekimhan Belediyespor’u grup merkezleri çekilen kurayla belirlendi. Malatyagücü Şanlıurfa, Hekimhan Belediyespor ise Adana’da Grup Merkezinde mücadele edecek.

3.LİGE TERFİ MAÇLARI
Bir süre önce sona eren 1. Amatör küme’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Hekimhan Belediyespor ile Malatyagücü takımlarının ilimizi temsil edecekleri 3. Lige terfi Gruplarındaki mücadele merkezleri belirlendi.

Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu’nda geçtiğimiz hafta 3. Lige Terfi Grup Merkezleri belirlenirken Malatya takımlarının Şanlıurfa ile Adana grup merkezlerinde oynayacağı kararlaştırılmıştı.

İlimiz temsilcilerinin hangi grup merkezlerinde mücadele edecekleri ise dün ASKF’de yapılan kurayla belirlendi.

Çekilen kara sonucu Hekimhan Belediyespor takımı Adana Grup Merkezi’nde, Malatyagücü ise Şanlıurfa Grup Merkezi’nde mücadele edecekler.

Şanlıurfa Grup Merkezi’nde ilimizi temsil edecek olan Malatyagücü’nün rakipleri Adana, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Kahramanmaraş, Van ve Tunceli temsilcileri olacak. Şampiyona 23 - 27 Nisan 2008 tarihlerinde yapılacak.

Adana grup merkezinde ilimizi temsil edecek olan Hekimhan Belediyespor takımının rakipleri ise Elazığ, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Hatay ve Şanlıurfa temsilcileri olacak. Bu grup merkezindeki karşılaşmalar ise 30 Nisan - 4 Mayıs 2008 tarihlerinde yapılacak.

B GENÇLER LİGİ SONA ERDİ..
Öte yandan B Gençler Futbol Ligi'nde Malatyaspor il şampiyonu oldu. B Gençler Futbol Ligi sonunda grup birincileri Malatyaspor ile Adafıspor, Yeşiltepe Stadı'nda iki kez karşı karşıya geldiler. İlk maçı Malatyaspor 3-2 kazanırken, ikinci karşılaşma 1-1 sona erdi. Malatyaspor B Gençler Futbol Ligi'nde Malatya birincisi olup, gruplarda Malatya'yı temsil etme hakkını elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız