SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terim'den Malatya'da Milli Maç Sinyali!..

A- A+ PAYLAŞ

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim ile A Milli Takım Antrenörü Oğuz Çetin, Malatya'ya yaptıkları kısa ziyarette, İnönü Üniversitesi karşısında yaptırılan çim sahalarda incelemede bulunup, Malatyaspor- Gaziantepspor maçını seyrettiler ve Vali Osman Derya Kadıoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra İstanbul'a döndüler. Malatyaspor- Gaziantep maçının 13. dakikasında stada gelen Terim, tribünlerden büyük tezahürat aldı.

İLK İNCELEME ÜNİVERSİTE SAHASINDA..
Terim ve Çetin, öğle saatlerinde uçakla İstanbul'dan Malatya'ya geldiler. Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Alper Talas tarafından karşılanan Terim ve Çetin, buradan direkt olarak İnönü Üniversitesi kampüsü alanı dahilinde yaptırılan, bir süredir amatör maçların da oynandığı çim saha ile bitirilmek üzere olan ikinci çim sahanın bulunduğu alanda inceleme yaptılar. İncelemelere Vali de katıldı. Talas, burada yapılan tesis çalışmalarıyla ilgili bilgi verip, aynı alanda bir kamp eğitim merkezi kurulması için de çaba gösterdiklerini bildirdi.

Terim ve beraberindekiler daha sonra İnönü Stadı'na geçerek, Malatyaspor- Gaziantepspor maçını izlediler.
Maçı Vali Kadıoğlu ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık'ın arasında izleyen Terim, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'yle de sohbet etti. Stada girişinde Terim'e tribünlerden büyük destek geldi. Terim, maç sonrası staddan ayrılırken de büyük ilgi gördü ve kalabalık arasında, Vali Kadıoğlu'nun makam arabasıyla staddan ayrıldı ve Valiliğe gitti.

Vali Kadıoğlu, makamında ağırladığı Fatih Terim'in Malatya'da yapılan tesislerde incelemelerde bulunduğunu belirterek, önümüzdeki tarihlerde Malatya'da milli maç oynanması için Fatih Terim'den destek aldıklarını söyledi.

Malatyaspor'un, ilk yarının son maçında Gaziantepspor'u mağlup ettiğini hatırlatan Vali Kadıoğlu, Terim'in Malatyaspor'a uğur getirdiğini söyledi ve Terim ile Çetin'e, kayısı ürünlerinden oluşan birer tepsi hediye etti.

MALATYA'DA MİLLİ MAÇ SİNYALİ..
Terim, burada yaptığı kısa açıklamada, "Milli takım olarak değişik illerde maçımızı oynamak istiyoruz. Malatya İnönü Stadı'nın UEFA kriterlerine uygun olduğunu söylediler, mutlu olduk." diyerek, Malatya'da bir milli maç organizasyonu sinyali verdi.

Terim, milli takım sorumluları olarak 81 ili gezmek istediklerini, bunlardan 25-30'una gittiklerini belirtirken, Malatyaspor'dan milli takıma oyuncu alınması konusunda ise, geçtiğimiz günlerde Antalya'da düzenledikleri kampa Malatyaspor'dan ve Gaziantepspor'dan da bazı genç futbolcuların davet edildiğini, futbolcuların gerek kendileri tarafından, gerekse bölgedeki federasyon antrenörleri tarafından sürekli izlendiklerini belirterek, "Yeter ki, bu yetenekler takımlarında oynasınlar, iyi oynasınlar. Biz onlara milli formayı vermekten mutlu oluruz."dedi.

"GÜZEL MAÇ OLDU.."
Malatyaspor- Gaziantep maçıyla ilgili de görüşlerini açıklayan Terim, "Bugünkü maç güzel, mücadeleli bir maç oldu. Kritik bölgedeki Malatya için daha önemliydi. Antep de iyi oynadı. Ancak Malatya kazandı. Kutluyorum."dedi.

Terim ve Çetin, Valilik'teki ziyaretin ardından tekrar havaalanına geçtiler ve akşam uçağıyla İstanbul'a hareket ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız