SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terkedilen Eş Ev Bastı!

A- A+ PAYLAŞ

Kocası tarafından terk edilen kadın, 4 çocuğuyla birlikte kocası ve birlikte olduğu kadının evini basıp, el ve ayaklarını bağladıktan, ağızlarını da koli bandıyla bağladıktan sonra “gasp” yaptı.

Jandarma, konuya ilişkin olarak şu bilgiyi verdi:

“Saat 22.00 sıralarında İl Merkez Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesinde ikamet eden H.G. (Hüseyin oğlu 1962 d.lu) ve birlikte yaşadığı S.B. (Nuri kızı 1979 d.lu) evlerinde oturdukları sırada H.G.’ün terk ettiği eşi S.G. (Harın kızı 1955 d.lu.) ile oğulları A.G. (Hüseyin oğlu 1986 d.lu), H.G (Hüseyin oğlu 1981 d.lu ), M.G. (Hüseyin oğlu 1989 d.lu) ile kızı Z.G. (Hüseyin kızı 1987 d.ul.) eve zorla girerek H.G. ve S.B'ın el ve ayaklarını bağladıktan sonra ağızlarını koli bandıyla kapattıkları ve her ikisini darp ederek evde bulunan bir adet ruhsatlı av tüfeği,1 adet cüzdan, 2.000 TL tutarında çek, bir miktar para, bankamatik kartları, 1 adet televizyon, 1 adet elektrikli ısıtıcı, 2 adet battaniye S.B.'ın kolunda bulunan 4 adet altın bilezik ile parmağındaki 1 adet altın yüzük ile her iki şahsın nüfus cüzdanları ile cep telefonlarını gasp ederek 27 plakalı beyaz renkli kamyonet ile olay yerinden kaçtıkları tespit edilmiştir. Olayla ilgili bilgi verilen C.Başsavcılığının talimatıyla tahkikata başlanılmış olup, şüphelilerin aranmasına devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız