SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terör Mağdurlarına Yardım

0
Güncellendi - 2016-02-03 14:11:23
Terör Mağdurlarına Yardım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terör mağdurlarına ulaştırılmak üzere  500 Koliden oluşan gıda yardımını, yerine ulaştırılması amacıyla İYİLİKDER yetkililerine teslim etti.

Yardım kolilerinin Diyarbakır'a gönderilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, İYİLİKDER Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İYİLİKDER Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan yaptığı konuşmada, “Güneydoğuda yaşanan mağduriyeti görerek doğu için ‘İyilik vakti’ diyerek bir kampanya başlattık. Kampanyamıza duyarsız kalmayan Belediyemize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Belediyemiz kampanyamıza bir kamyon gıda yardımı ile katkıda bulundu. Bu yardımları ve derneğimizin hazırladığı yardımları Diyarbakır’da bulunan lojistik merkezine teslim edeceğiz.” dedi.

İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman mağdurların yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, “Belediye olarak hem şehrimizde yaşayan hem de bölgemizdeki ihtiyaç sahipleri ile Suriyeli savaş mağdurları ve Suriye’deki Türkmenlere ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımız oldu.

Bugün burada Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yaşayan terör mağduru ailelerimize de düzenlenen kampanya kapsamında yardım yapmaktayız. Bu yardımlarımızı önümüzdeki günlerde İYİLİKDER aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olacağız. İhtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Bu kampanyada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız