SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Terör Mağduruna İyilik Vakti'

0
Güncellendi - 2015-12-30 02:01:32
'Terör Mağduruna İyilik Vakti'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İyilik Der tarafından, terör nedeniyle doğu ve güneydoğuda mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzatılacak.

Derneğin bu konudaki girişimlerinin anlatıldığı basın bülteni şöyle:

"Terör mağdurlarına İyilik-Der el uzatıyor. Başlatılan kampanya ile doğuda evleri yakılıp yıkılan, göç etmek zorunda kalan veya her şeye rağmen o bölgede yaşama tutunanlara yardım eli uzatılacak. 

İyilik-der başlattığı yeni kampanyasıyla terör mağduru insanlara yardım eli uzatacak.

“Teröre karşı iyilik vaktidir” kampanyası kapsamında her türlü ayni ve nakdi yardımlar Doğu’daki mağdur insanlara ulaştırılacak.

Vuslat Tv’de her hafta sonu yayınlanan “Haftanın Ardından” programına katılarak Mehmet Zeyrek’in sorularını yanıtlayan İyilik-der Malatya temsilcisi Mehmet Aslan ve Din Görevlileri Dernek Başkanı Abdulkadir Ateş, kampanyayla ilgili bilgi verdi.

MERKEZ DİYARBAKIR SEÇİLDİ

Mehmet Aslan, bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Ve yardım yapmak isteyenler için gerekli adresleri söyledi. “Bir örnek vereyim. Reyhanlı’ya gittiğimizde şunu gördük. Hakikaten büyük derecede mağdur bir topluluk var. Hatta hayvan barınaklarını temizlemişler, orada yaşıyorlar. Biran önce o bölgelere bizim yardım ulaştırmamız gerekiyor. Biz merkez olarak Diyarbakır’ı seçtik. Burası mağduriyetin yoğun olduğu bölge. Vatandaşlarımız yardımları için info@iyilikder.org.tr bu siteye girdiklerinde bizim kampanyalarımızı görebilirler. Ayrıca “BAGIS” yazıp 4025’e gönderdiklerinde 5 TL karşılığında yardımda bulunmuş olacaklar.

Abdulkadir Ateş Hoca ise terör örgütü PKK ve siyasi destekçilerine manidar bir örnekle, yaptıkları yanlışı görmeleri konusunda uyardı. Ateş açıklamasında “Bir yerde yol kesiyorlar. Yol kestikleri kişi HDP milletvekili. Tabi milletvekili zannediyor ki o yol kesenler PKK’lı. Arabasından iniyor teşekkür etmek üzere… Gidip baktığında kendilerinden olmayan bir grup karşısında… Bu grup milletvekilini bir müddet orada bekletiyorlar. Ve grup milletvekiline diyor ki “Bakın sizin bize yaptığınız, PKK’nın bize yaptığı budur. Bunu hoş görüyor musunuz? Yani insanların yolunu kesmek, elektriğini kesmek, suyunu kesmek, okullarını, hastanelerini, ambulansların yakmak ne kadar doğrudur?” ifadelerine yer verdi. 

İyilik-der şimdi Doğu ve Güneydoğu’da terör mağduru insanlar için harekete geçti. Hedef, Cizre, Nusaybin ve Sur gibi harap olan bölgeleri eskisinden daha lüks bir görünüme kavuşturabilmek, insanlarına refah getirebilmek." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız