SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terör Mücadelesine Kayısı Desteği

0
Güncellendi - 2016-01-28 16:11:42
Terör Mücadelesine Kayısı Desteği
A- A+ PAYLAŞ

  • Battalgazi Belediyesi tarafından Güneydoğu’da terörle mücadele kapsamında operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine 2 ton kuru kayısı ve kayısı ürünleri gönderildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman arkasında olduklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından esnafların katkıları ile toplanan 2 ton kuru kayısı ve kayısı ürünleri, Güneydoğu’da başta Diyarbakır’ın Sur,  Şırnak’ın Çizre ve Silopi’de terörle mücadele kapsamında operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine verilmek üzere gönderildi. Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığı ile gönderilen kuru kayısı ve kayısı ürünleri ile ilgili habercilere konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terörle mücadele veren güvenlik güçlerinin arkasında olduklarını belirterek, “Malatyalı esnafımızın, özellikle gıda üreticileri firmalarımızın bu hassasiyetini tebrik ediyorum. Bu erdemli davranışlarından dolayı onları kutluyorum. Güneydoğu’da gece gündüz demeden, kış kar demeden, evinden çocuğundan ayrı, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden askerlerimiz, polis ve güvenlik kuvvetleri için buradaki Kültür ve Sosyal işlerdeki arkadaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız bir duyarlılık örneği göstererek Malatya’da ürettikleri ve Malatya ile müsemma olan kayısı üreticileri oradaki güvenlik kuvvetlerimize böyle bir jest yapma gereği duymuşlardır. Ben esnaf arkadaşlarımıza ve Kültür Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hareket şu mesajı içeriyor; burada Malatyalı hemşehrilerimizin gösterdiği hassasiyet ülkemizin milli birlik ve beraberliğine göstermiş olduğu hassasiyettir. Oradaki güvenlik kuvvetlerimizin arkasında olduğumuzun bir göstergesidir. Güvenlik güçlerimize, terörle mücadelede başarılar diliyorum. Toplanan bu gıda maddeleri de bugün itibariyle bizim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şırnak, Cizre ve Diyarbakır Sur’da çatışma içerisinde olan güvenlik kuvvetlerimize gönderilecektir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız