SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terör Nedeni İnançsız Nesil!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:56:45
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bugüne kadar terör belası, sol örgütlerin eylemleri başımızdan eksik olmamışsa, bunun en büyük nedeni inançsız nesildir” dedi. Milletvekili Şahin, köy ziyaretleri kapsamında Akçadağ ilçesine bağlı Esenbey beldesi, Taşevler, Kayadibi, Taşolar, Çatalbahçe, Taşolar köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.
 
Taşevler köyünde köy muhtarlarıyla toplantı yapan Milletvekili Şahin, yaptığı konuşmada, “Köylerimizi uzak yakın demeden karış karış geziyoruz. Köylerimizin sıkıntıları ne ise yerinde görüp sıkıntının kısa sürede çözülmesi için gayret gösteriyoruz.Köylülerimizin bizlere bahsettiği lojman konusunu milli eğitim müdürümüzle görüştük.İnşallah yakın zamanda 6 lojmanı öğretmenlerimiz için inşa edeceğiz.Sulama göletinin bitirilmesi için gerekli görüşmeleri yaptık.Onu da en yakın zamanda ilçemize kazandıracağız” dedi.
 
Esenler beldesinde kayısının uçaklarda yolculara ikram edilmesi için sivil toplum örgütleriyle, milletvekilleri ve yerel siyasetçilerle birlikte bakanlarla görüştüklerini, diğer bakanlıklarla da görüşüldüğünü ifade eden Şahin, şunları söyledi: “Biz milletvekilleri olarak elimizden geldiğince kayısı piyasasının genişlemesi için sivil toplum örgütlerimizle milletvekillerimizle, yerel siyasetçilerimizle beraber kayısıya pazar bulma noktasında birçok çalışma yaptık. Geçen sene milletvekili olduktan sonra yaptığımız ilk iş 5 milletvekili arkadaşımızla beraber hem Milli Savunma Bakanlığına, hem Milli Eğitim Bakanlığına hem de Ulaştırma Bakanlığına taleplerimizi ilettik. Milli eğitim bakanlığımızdan en azından okullarda öğrencilerimize birer tane kayısı verilsin istedik."
 
Milli Savunma Bakanlığı'ndan askeriyeye kayısı verilmesi noktasında talepleri olduğunu anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ulaştırma Bakanlığı'ndan da THY’nin uçaklarında 200’den fazla noktaya uçuş yapan ulaşım ağımızı içerisinde yolculara verilen ikramlar içerisinde birer tane gün kurusu ve sarı kayısı verilsin istedik. Şimdi artık uçaklarımızda kayısı ikram edilmeye başlandı. İnşallah diğer bakanlıklarımızla da görüşmelerimiz devam edecek. Onlardan da netice alabilirsek kayısıya olan talebi artırabileceğimizi düşünüyorum."
 
Kayısının haricinde ne yetiştirebilirizi tartışmak ve konuşmak gerektiğini anlatan Şahin, şunları söyledi: "Köylerimizde hizmet veren ziraat mühendislerimizin kontrolünde bölgeye uygun farklı meyve ağaçlarından da dikebilirsek çiftçimizin finansman kaynaklarını artırabileceğimizi düşünüyorum. Köyümüzde hep şunu beklerdik. Derdik ki, dört mevsim cebimize para girecek bir ürün yetiştirelim. Alternatif ağaç türleriyle para kaynağımızı çeşitlendirebiliriz. Taşolar köyündeki göletin tamamlanmasıyla birlikte Akçadağ'ın bazı bölgelerindeki su sıkıntısı da giderilecektir."
 
Şahin, Levent köyünde yaptığı konuşmada, terör konusuna değinerek çözülemeyen sorunların başında terörün geldiğini, inşallah terör belasının da üstesinden geleceklerini söyledi. Şahin, “Bugüne kadar terör belası, sol örgütlerin eylemleri başımızdan eksik olmamışsa, bunun en büyük nedeni inançsız nesildir” dedi. Milletvekili Şahin’e ziyaret esnasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, İl genel meclisi üyeleri, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız