SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terör Örgütünden Ateşkes

A- A+ PAYLAŞ

Terör örgütü PKK, 20 Eylül’e kadar ateşkes ilan etti. Örgüt yanlısı internet sitelerinin ‘eylemsizlik kararı’ şeklinde duyurduğu, ‘KONGRA-GEL Başkanlık Divanı ile KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı’ açıklamasında, “1 Haziran’dan bu yana aktif savunma pozisyonunda olan güçlerimizi pasif savunma pozisyonuna çektiğimizi kamuoyuna resmen ilan ediyoruz” denildi.

Açıklamada, 20 Eylül’e kadar PKK’nın eylem yapmayacağı, ancak kendisine yönelik operasyonlar karşısında ‘savunma hakkını kullanacağı’ ifadesi yer aldı. Kararın ramazan ayında alınması, Demokratik Toplum Kongresi (DTK), BDP ve diğer çevrelerin ‘çift taraflı ateşkes’ çağrıları ve Abdullah Öcalan’ın mesajı üzerine alındığı belirtilen açıklamada, saldırıları durdurma kararının sürekli olabilmesi için 4 maddelik istekte de bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız