SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teröre Karşı Evine İşyerine Bayrak As'

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, terör mücadelesinin de içinde olunduğunun gösterilmesi amacıyla ev ve işyerlerine bayrak asılması çağrısında bulundu.

Tunçdemir'in bu çağrısını içerek açıklaması şöyle:

"Emperyalist güçlerin ve onların yardakçılarının Türkiye Cumhuriyetini yok etmek amacıyla yıllardan beri kurgulayıp uyguladıkları hain politikaların kaçınılmaz bir ürünü olan ayrılıkçı terörist hareketler ülkemizi yaralamaya ve can almaya devam etmektedir. Teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizin acılı ailelerinin acıları her gün yüreğimizi parçalamaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Halkı’ndan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’ndan aldığı güç ve yetki ile; laik demokratik cumhuriyeti, ülkemizin bağımsızlığını , ulusal bütünlüğümüzü koruma ve kollama görevini, tüm iç ve dış hainlerin çirkin ve alçak saldırılarına karşın büyük özveri ve özgüvenle yerine getirmektedir.

40 bin insanımızın toprağa düşmesine sebep olan emperyalist güçler ve onların içerdeki işbirlikçi terör örgütünün uşakları halkımız tarafından lanetlenmiş; eli kanlı bu terör örgütüne karşı çok çetin koşullarda mücadele eden ve bunun sonucunda binlerce şehit veren Türk Ordusu ve Emniyet birimlerinin onurlu görevlilerinin her zaman yanında ve destekçisi olmuştur.

Terördeki amaç Türkiye Cumhuriyeti’nin direnç noktalarını zayıflatmak ve kırmaktır. Emperyalist güçler ve işbirlikçi uşakları, geçmişte bu emellerine ulaşamadılar, gelecekte de ulaşamayacaklardır. Türk Ulusu dışardan ve içerden tezgâhlanan bu kirli oyunları anlayacak ve bozacak yetiye, deneyime sahiptir,

Terörizm bazı ülkeler tarafından bölgede dış politika aracı olarak kullanılmaktadır..Bunlar etnik ve dini ayrımcılığı silah olarak kullanmaktadırlar.Bu amaçla terör örgütlerinden, kimi aydınlara ve sivil toplum örgütlerine kadar her türlü aracı maşa olarak kullanmaya devam etmektedirler.

Türk halkı artık bu ülkelerin bölgedeki eylemlerini çok iyi biliyor.

Şehitlerimiz bizim rahat uyumamız ve vatanın bölünmemesi için her canlının en kıymetli varlığı olan canını verirken ,Türk halkının terör belası karşısında duyarsız kalması ve soyutlanması imkansızdır.

Dış tehditti göğüslemek ve güdümündeki terörden kurtulmak Ulusumuzun en önemli meselesidir

Siyasi iradenin , PKK terörüne destek veren ülkeleri görmesi ve bunlara karşı sert tutumunu göstermesinin zamanı çoktan geçmiştir. Terör örgütünü paravan olarak kullanan “bebek katili” kişi ve kuruluşların, bu olayların gerçek yüzlerini görmezden gelinmemelidir. Kurumlar arası yetersiz eşgüdümün yarattığı ortamda, büyük Türk Ulusunu karşılarına almak cesaretini bulabilen ve etkisini sürdüren bu cinayet şebekelerine, Ulu Önder Atatürk zamanında olduğu gibi, ivedilikle kesin ve bitirici bir yanıt verilmesi konusunda tüm ilgilileri sorumluluklarının gerektirdiği davranışa davet ediyoruz. Artık sabrın sınırı kalmamıştır.

Şehitlerimize tanrıdan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Ulusun tüm birey ve kurumları olarak terör belasına karşı mücadelenin için de olduğumuzu göstermek için ev ve iş yerlerimize bayrak asarak teröre karşı tek vücut olduğumuzu gösteremeye kamu oyunu davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız