SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teröre Karşı Kararlılıkla Görevdeyiz"

0
Güncellendi - 2016-06-30 03:31:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, “Emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozabilecek her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugünde ayni azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir.” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDE GÖREV ALANLARA….

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadelede görev alan personel ile Ekim 2014’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı için Gümüşhane’den dönerken kazada yaralanan Emniyet mensuplarının katıldığı bir iftar programı düzenlendi.

Emniyet Bölge Trafik Tesisleri'ndeki iftar yemeğine Vali Mustafa Toprak, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7.Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Şahin Kaplan, Malatya PMYO Müdürü Faruk Nalçacı, İl Müftüsü Ümit Çimen ve davetliler katıldılar.

“AZİM VE KARARLILIKLA GÖREV YAPMAYA DEVAM ETMEKTEYİZ”

İftar sonrasında konuşan İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, “Bugün bu iftar yemeğimizde; siz değerli konuklarımız ve mesai mefhumu gözetmeksizin, ülkemizin ve Malatya ilimizin, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görevler üstlenen personelimiz ile Doğu ve Güneydoğu ilerimizde, bölücü terör örgütüne karşı icra edilen operasyonlarda görev alan personelimiz ile operasyonlar sırasında ve Gümüşhane ilindeki görev dönüşü yaşanan elim trafik kazası neticesinde yaralanan personelimiz ve basınımızın değerli temsilcileriyle birlikteyiz. Emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozabilecek her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugünde ayni azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir.” dedi.

Dr. Urhal, “Vatanımızın her köşesinde ve bayrağımızın dalgalandığı her yerde, huzurun inşası ve asayişin temininde özverili çalışmalarıyla göz dolduran teşkilatımız, özellikle son dönemlerde başta terörle mücadele, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, suçluların adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde, büyük başarılara imza atarak, milletimizin sevgisini ve güvenini en üst seviyede kazanmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşamaktadır.” şeklinde konuştu.

“TERÖRE KARŞI MÜCADELEMİZ KARARLI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR”

İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülke olarak hassas günlerden geçtiğimiz ve çetin bir mücadelenin içinde bulunduğumuz şu günlerde; ülkemizin birliğine, beraberliğine, milletimizin birbirleri ile olan sevgi ve kardeşliğine yapılan saldırı ve milli birliğimize kasteden teröre karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bu vesileyle; varlıklarıyla en büyük makama, insanın elde etmek isteyebileceği en yüce mertebeye, şahadete eren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, kıymetli misafirlerimize ve meslektaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu iftar yemeği vesilesiyle, Malatya ilimizin huzurlu, güvenli ve yaşanabilir bir kent olması için, üstün görev anlayışı ile zaman mefhumu gözetmeden yoğun gayret sarf eden, tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

İftar programı İl Müftüsü Ümit Çimen’in yaptığı dua ile sona erdi.

Vali Toprak, iftar programından ayrılırken Özel Harekat Polisleri ile bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

emniyet2

emniyet3

emniyet4

emniyet1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız