SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teröre Lanet' Buluşması Pazar Günü

0
Güncellendi - 2016-03-25 20:06:37
'Teröre Lanet' Buluşması Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ

Ezeli rakip, ebedi dost Alima Yeni Malatyaspor-Vartaş Elazığspor taraftarları 'terörü lanetlemek' için Kömürhan Köprüsü'nde bir araya gelecek.

Terörü lanetlemek ve ortak tepki vermek amacıyla gerçekleştirilecek olan buluşmada, protokolün de yer alması bekleniyor. Kömürhan Köprüsü üzerinde Pazar günü gerçekleştirilecek olan buluşma, 15.00'da başlayacak.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Futbolda ezeli rekabet içerisinde olan iki doğu takımı Alima Yeni Malatyaspor ile Vartaş Elazığspor’un taraftar gruplarının teröre tepki için pazar günü Malatya ile Elazığ’ı birbirine bağlayan Kömürhan Köprüsü üzerinde bir araya geleceğini kaydetti.

Soysal, Malatya ile Elazığ'daki taraftar gruplarının bir araya gelip, terörü lanetleyeceğini ifade ederek, "Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde bizde üzerimize düşen ne ise onu yapacağız. Ses getirecek bir olaya imza attık. Ezeli rakibimiz olan Vartaş Elazığspor taraftar grubuna dost elimizi uzattık. Vatanımız ve milletimiz için elimizden ne geliyorsa bunu yapmaktan aslan kaçınmayacağız. Derebeyleri taraftarlar grubu olarak Kömürhan Köprüsünde bir buluşmaya davet ettik. onlarda sağ olsunlar bizi kırmadı. Elazığspor taraftar grubu da vatanını milletini seven insanlar. Bu buluşmaya razı oldular. Pazar günü saat: 15.00’da ‘terörü lanetleme’ mitingi adı altında bir araya geleceğiz. Birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğiz" dedi.

"BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ HER ZAMAN OLACAK"

Gerekli hazırlıkları yaptıklarını dile getiren Soysal, şunları söyledi: "Bu işin öncüsünün Malatya tarafı olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Malatya taraftar grubu bu tür işlerde her zaman kendisini ön plana atmıştır. Bunun için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Bu organizasyonda Elazığ’ın tüm siyası yetkilileri orada olacaklar. Bizde, Malatya Milletvekilleri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ve bütün taraftarlarımıza Pazar günü Kömürhan Köprüsündeki buluşmaya bekliyoruz. Büyük bir buluşma bekliyoruz. Futbolun ötesinde olan bir organizasyon olacak. Bu tür çalışmalarımız her zaman sürecektir."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız