SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teröre Ortak Tepki

0
Güncellendi - 2016-08-21 00:54:52
Teröre Ortak Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Açıklama AKP İl Başkanı'ndan.. Van, Elazığ ve Bitlis’te düzenlenen terör saldırılarına karşı tek yürek oldu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da AKP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ortak basın açıklamasında son günlerde artan terör saldırıları kınandı. Soykan Parkı meydanındaki basın açıklamasına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Başkanı Kemal Deniz, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Van, Elazığ ve Bitlis’te gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayan Kahtalı saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Kahtalı, "Bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. 15 Temmuz darbe girişimi ile FETÖ ve PKK’nın aynı üst aklın ürünleri oldukları ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz’da Meclisimizi bombalayan ve masum insanları katleden hainler ile yıllarca bu millete kan kusturan hainler arasında hiçbir fark yoktur. Her iki terör örgütü de milletimizin bağımsızlığını ve devletimizin bütünlüğünü hedef almaktadır. 15 Temmuz’da hedeflerini gerçekleştiremeyen FETÖ yüzünü ve yönünü PKK’ya çevirmiştir. Bu iki terör örgütü de şunu iyi bilsin ki bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmez. Tüm terör örgütlerine buradan sesleniyoruz öldürmekten vazgeçin yolunuz çıkmaz yoldur” diye konuştu.

Türk milletinin müsterih olmasını isteyen Kahtalı, “Türkiye hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmeyecektir. Biz hükümet olarak terörle mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Bu süreçten de hep birlikte zaferle çıkacağız. Lanet olsun tüm terör örgütlerine” şeklinde konuştu.

iha

MALATYA TERÖRE KARŞI TEK NEFES OLDU (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

MALATYA TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLDU (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız