SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teröre Tepki İçin Kömürhan'da Buluşacaklar

0
Güncellendi - 2016-03-15 20:10:49
Teröre Tepki İçin Kömürhan'da Buluşacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor ile Vartaş Elazığspor’un taraftar grupları, teröre tepki için pazar günü Malatya ile Elazığ’ı birbirine bağlayan Kömürhan Köprüsü üzerinde bir araya gelecek.

Ankara’daki hain terör saldırısına sosyal medya üzerinden tepki gösteren iki takımın taraftar grupları, bu tepkilerinin daha da ses getirmesi için, iki şehri birbirine bağlayan Kömürhan Köprüsü üzerinde bir araya gelerek, ortak bir açıklama yapacaklar.

“MEVZU VATAN İSE OMUZ OMUZA VERİP, EN GÜZEL RESMİ ORTAYA KOYABİLİRİZ”

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Mevzu ülkeyse, bizler her platformda sesimizi en gür şekilde haykırmaya hazırız. Elazığsporlu kardeşlerimiz de vatanları için en zor durumlarda her zaman en sert tepkiyi ortaya koymuşlardır. Kendi aramızda sesimizi daha gür çıkarabilme adına böyle bir karar aldık. Biz futbolda rekabet içerisinde olabiliriz, ama mevzu vatan ise omuz omuza verip, en güzel resmi ortaya koyabiliriz. Buradan Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerime sesleniyorum. Gelin birlik beraberlik tablosu nasıl oluşturulur bunu dosta düşmana gösterelim. Hain terör örgütlerine tepkimizi en sert şekilde koyalım. Pazar günü Kömürhan Köprüsü üzerindeki buluşmaya bütün kardeşlerimizi bekliyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • akif (8 yıl önce)
    tebrik ediyorum kardeşlerim sizleri gurbetteyiz ama yüreklerimiz sizlerle
    0
    0
    Yanıtla