SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teröre Tepki Yürüyüşü

A- A+ PAYLAŞ
Terör olaylarına tepki için Malatya Ülkü Ocakları tarafından yürüyüş düzenlendi. Atatürk Caddesi'nde bulunan Ülkü Ocakları'nın önünde toplanan grup, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte sloganlar atarak Fuzuli Caddesi üzerinden Kanalboyu'na ve oradanda Atatürk Caddesi istikametini kullanarak PTT binası önüne kadar yürüdüler. 
 
PTT önünde toplananlar saygı duruşunda bulundular ve Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua ettiler. 
 
Yürüyüş esnasında "İmralı açılsın, Apo iti asılsın", "Malatya uyuma, şehidine sahip çık", "Şehidim hakkını helal et bize", "Vatan sana, canım feda", "Mecliste PKK istemiyoruz", "Ne mutlu Türküm diyene" , "Bozkurtlar burada, köpekler nerede", "İntikam., intikam, dişe diş, kana kan" şeklinde sloganlar atıldı. 
 
2002 ile 2011 arasında 850 vatan evladının şehit verildiğini belirten Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Afşin Arıkan, PKK ve onun siyasi uzantılarının şımartıldığını belirtti. Arıkan, "Bundan sonrada fiili olarak tepkilerini dile getireceklerini" belirterek, "sabrımız son bulmuştur" dedi. Protesto yürüyüşü, okunan İstiklal Marşı'nın ardından son buldu. 
 
Yürüyüşün bitmesinden sonra bir grup Halep Caddesi üzerinde bulunan BDP binasına doğru yürümek istedi. Polis ve Ülkü Ocakları yöneticileri, gruba izin vermedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız