SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terörist Ölüleri Alınıyor

A- A+ PAYLAŞ
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hakkari'de bölücü terör ürgütü PKK'ya yönelik operasyonunda ölü ele geçirilen ve otopsi için Malatya'ya getirilen terörist cenazeleri ailelerine teslim edilmeye başlandı. 
 
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna ve Muş Milletvekili Demir Çelik de Malatya Yeşiltepe'deki Şehir Mezarlığı'na geldi. Güvenlik güçlerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı Şehir Mezarlığı morguna gelen aileler içeri alınarak polis eşliğinde kimlik tespitinde bulundu.  Kimlikleri tespit edilen 3 teröristin cenazesi Malatya'ya gelen cenaze nakil araçları ile Kürtçe sloganlar eşliğinde alınırken, cenaze teslimi sırasında dışarıda bekleyen gruplar yasa dışı örgüt bayrakları açtı. 
 
Teröristlerden 3 tanesinin cenazesi teslim alınırken, bazıları için de DNA tespiti yapılacağı ifade edildi. Şehir Mezarlığı morgunda toplam  24 terörist cenazesinin bulunduğu öğrenildi. 
 
Güvenlik Kuvvetleri'nin operasyonunda ölü ele geçirilen teröristlerin cenazeleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Otopsi işlemleri tamamlanan cesetler, 2 hafta önce 66 ceset kapasiteli morgu hizmete giren Şehir Mezarlığı'na nakledilerek, burada muhafaza edilmeye başlanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız