SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terörist Otopsisi Daha Sıkıntılı"

A- A+ PAYLAŞ
Doğu'daki operasyonlar sonucunda ölü ele geçirilen terörist cesetlerini yoğunlukla getirildiği Malatya Adli Tıp Kurumu'nun Başkanı Osman Celbiş, terörist cesetleri üzerinde otopsi yaparken, hiç bir şeyi atlamadan, titiz bir şekilde yaptıklarını söyledi.  AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Adli Tıp Kurumu Başkanı Osman Celbiş'i ziyaret etti. 
 
Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Celbiş, yıllık ortalama 600-700 civarında ceset üzerinde otopsi yaptıklarını söyledi. Malatya'ya getirilen terörist cesetleri üzerinde daha dikkatli bir otopsi yaptıklarını söyleyen Celbiş, "Onlar daha sıkıntılı. Hiç bir şey atlamadan, en küçük ince ayrıntısına kadar otopsi yapmak gerekiyor. Terörist cesetleri biraz daha sıkıntı yaratıyor açıkçası. Sıkıntı derken, iş olarak biraz daha titiz davranmak gerekiyor" diye konuştu. 
 
Celbiş, kurumlarını 3 kez ziyaret eden Çalık'a teşekkür etti. 
 
Milletvekili Çalık ise, Malatya Adli Tıp Kurumu'nun bölgede çok önemli ve meşakkatli bir görev yaptığını belirterek, tüm ekibi tebrik ettiğini kaydetti. 
 
Adli Tıp Kurumu'nu eksikliklerini ve kadro taleplerini Adalet Bakanına ilettiklerini belirterek, konunun takipçisi olduğunu ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız