SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teröristler Adliyede

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:19
Teröristler Adliyede
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli'de Jandarma birliklerince sürdürülen operasyonda sağ yakalanan 23 MKP/HKO (Maoist Komünist Partisi) militanı ve teröristlere yardım eden 1 şüpheli, sorguları alınmak üzere Malatya Adliyesine getirildi. 

Tunceli’nin Ovacık kırsalında 3 gün önce sürdürülen operasyon esnasında MKP/HKO mensubu 23 terörist ile teröristlere yardım ve yataklık eden 1 kişi sağ olarak yakalanmıştı. 

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguları tamamlanan 23 terörist ile 1 iş birlikçi TMK ile görevli Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine sevk edildi. Örgüte 3 ay önce katıldığı tespit edilen 17 yaşındaki militanın ise, ifadesinin Ovacık Cumhuriyet Savcılığınca alındığı bildirildi.

Teröristler, sivil minibüslerle beraberinde zırhlı araçlarda bulunan jandarmanın aldığı yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesine getirildi. Malatya Adliyesinde ise Emniyet Terörle Mücadele (TEM) ekipleri ile Özel Harekat polisleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Adliye girişinde bazı teröristler zafer işareti yaparken, adliye binasına alınırken de çeşitli sloganlar attı.

Malatya Adliyesine getirilen teröristlerin TMK ile görevli Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince sorgularının yapılmasının ardından, TMK ile görevli Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız