SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otopsileri Malatya'da Yapılıyor

0
Güncellendi - 2016-01-11 18:23:44
Otopsileri Malatya'da Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Van'da polisle girdikleri çatışmada ölü olarak ele geçirilen 12 teröristin otopsileri güvenlik gerekçesiyle Malatya'da yapılıyor.

Malatya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen terörist cesetlerinin otopsi işlemleri sürerken, şuana kadar 2 teröristin kimliğinin tespit edildiği ve ailelere verileceği belirtildi. Diyarbakır, Hakkari, Mardin ve Adıyaman nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen 4 cenaze, ailelerin de teşhisi sonrası teslim edilecek. HDP İl Başkanı Hasan Şahin ile İnsan Hakları Derneği Başkanı Servet Akbudak da Adli Tıp Kurumu önünde aileler ile birlikte bekliyor.

Savcılık işlemlerin ardından 4 cenazenin ailelerine vereceği belirtilirken geri kalanların ise kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

TERÖRİSTLERİN KISTIRILDIĞI EV

Polis, operasyon sonrası Van-Edremit kara yolu üzerindeki evde inceleme yapmak için yolun bir şeridini trafiğe kapatarak ulaşımı tek şeritten sağlarken, çalışmalar gece geç saatlere kadar devam etti. Operasyonun düzenlendiği iki katlı evdeki durum gün ağarınca ortaya çıktı. Evde düzenlenen operasyonda duvarlarda birçok mermi delikleri gözden kaçmadı. Evin mutfağında ise her tür gıda maddesinin bulunduğu gözlerden kaçmadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız