SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terörü Kazıma Noktasına Geldik"

0
Güncellendi - 2016-02-14 21:09:36
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Niyazi Mısri Caddesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

Niyazi Mısri Mahallesi’nde her Pazar kurulan semt pazarını gezen Milletvekili Mustafa Şahin’i karşılayan Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre “Pazarcılar esnafı sokağı temsil ediyor” diyerek ‘Sokağa hakim olan bir millet ekonomiye ve siyasete hakimdir’ ifadesini kullandı.

Sokakta çalışan ve ekmeğini zor şartlarda kazanan pazarcı esnafı olarak Milletvekili Mustafa Şahin’e pazarcıların sorunları ile yakından ilgilendiği için teşekkür eden Emre, “Pazarcı esnafı olarak bazı sıkıntılarımız var. Bağ-Kur primi çok yüksek ve esnaflar bu primi ödemekte zorluk çekiyor. AK Parti olarak bu soruna bir çözüm getirilirse çok mutlu olacağız. Cumhurbaşkanımız sağolsun her zaman dile getiriyor kayıt dışı ile mücadelede yetersiz kalıyoruz. Bu konuda sayın vekilimizden ve hükumetten yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise "Biz sokağa hakim isek siyasetin biraz daha zevkini çıkarmış oluruz. Siyaset biraz daha uzun soluklu olmuş olur. Ama siz sahaya ve özellikle esnafa, tüccara ve vatandaşlara sırtınızı dönmüşseniz kesinlikle miadınızı doldurmuş olursunuz” diye konuştu.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade eden Şahin, “Özellikle sabit semt pazarlarına belediye olarak biraz daha ağırlık verirsek ilerleyen zaman diliminde bu bölgelerin daha cazibesi olacak. Belediyemizde bununla ilgili çalışmalar yapmakta.” ifadelerine yer verdi.

Şahin, “Geçmiş dönemlerdeki SSK Hizmetler ile AK Parti hükümeti dönemindeki hizmetler ele alındığında gerçekten devasa hizmetler ortaya koymaya başladık. İster sağıl olsun ister sosyal güvence olsun kültürel bir takım faaliyetler noktasında vatandaşlarımızı dualarına nail olduk" şeklinde konuştu.

Sürdürülen terör operasyonlarına da değinen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Marksist, Ataist, Leninist, Allah düşmanı ve Peygamber sevgisinden yoksun o bölgede yaşayan Kürt insanlarımızın saf ve temiz duygularını istismar eden bir devlet kurmayı amaçlayan bu illet yapı ile güvenlik kuvvetlerimiz bölge halkın da desteği ile mücadele ediyor. Terörü Kazıma noktasına geldik. O bölgede masum sivil insanların devlet tarafından öldürüldüğünü iddia edip devlete katil diyen aşağılık bir takım insanların olduğunu gördük.

DİSK genel kurulunda devlete yönelik atılan sloganları da hatırlatan Şahin, Katil devlet sloganı atılırken CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun tepki vermemesini eleştirerek “Bu söylemlere sessiz kalmak onlara destek vermek anlamına gelmektedir" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yasn (8 yıl önce)
    Ye, iç, gez.... Aynı yemeği ısıt ısıt buyur de... Cahil mi var karşında?
    0
    0
    Yanıtla
  • bu adam zaten hergün derneklerde sokaklarda. bu sanıyo ki çay içince ülke kurtuluyo.
    0
    0
    Yanıtla