SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terörün Anası Darbeler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:15
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Terör sorununun anasının darbeler olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Beraberinde AKP il Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve beraberindeki partililerle birlikte HUKUK DER Malatya Şubesi’ni ziyaret eden  Milletvekili Mustafa Şahin, bugünün 27 Mayıs darbesinin yıldönümü olması nedeniyle darbeler konusuna temas etti.

“AK Parti olarak iktidara geldiğimizde karşımıza çıkan birinci sorun terör ikinci sorun ise darbeler idi. Terör sorunun anasının darbeler olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu ülkede demokrasiyi ara vermenin başlangıcı olan 27 Mayıs darbesi, hem milletimizin hem de irade ve onurunu ayaklar altına almışlardır. Vesayet sistemi kemikleşmeye yüz tuttuğunu dönemde 2002 ‘de hükümet olan AK Parti, hükümet olmakla birlikte muktedir bir hükümet olduğumuzu gösterdi. Vesayet rejimi AK Parti iktidarıyla sona ermiştir” diyen Şahin, “İnsanlarımız bugün hamt olsun, darbecileri lanetle, darbeye uğrayan mağdurları da rahmetle yad etmekteler” ifadelerini kullandı. Şahin, “Çok şükür ki darbe muhtıra dönemleri iktidarımızla geride bıraktık” dedi.

Milletvekili Şahin, “2010 yılında yapılan referandumda halkımız yeni anayasaya evet oyu verip, darbelere karşı çıktığını göstermiştir. Kendilerine iktidar erkini layık görenler, görevleri dışında darbelerle meşgul olanlar

Yüce yargı karşısında gereken hesabı veriyorlar. Darbelerle ilgili komisyonlar oluşturuldu. Yargı karşısında hesap veriyorlar. En azından gün yüzüne çıkma noktasında önemli adımlar atıldı”şeklinde konuştu.

HUKUK DER Malatya Şubesi Başkanı Avukat Ali Bakan ise, “sayın vekilimiz, hukukun üstünlüğü adaletin tecellisi için mücadeleler veren bir isim. Hukuk ve adaletin insanlara ne kadar gerekli olduğunu zaman zaman beyanlarında dile getirmiştir” diyerek, “ 28 Şubat hadisesi yaşanan vilayetlerden biri olan ilimizde sayın vekilimiz bu eylemin içindeydi. Dolayısıyla o dönemi çok iyi bildiği için 27 Mayıs darbesinin yıldönümünde bizleri ziyaret etti” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız