SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ters Köşeci Müdür'' AKP'de

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili genel seçimi nedeniyle AKP Malatya il örgütüne milletvekili aday adaylığı için iki günde başvuru sayısı 37'ye yükseldi.

AKP'den alınan bilgiye göre, 12 Mart akşamına kadar aday adaylığı için başvuru sayısının 37'ye yükseldiği bildirildi.

AKP Malatya il teşkilatına Cumartesi günü de Güven Akıncı, Ali Aydoğan, Haluk Önalan, Vahap Erdemir, İhsan Pektaş, Yaşar Bulgurlu, eski Baro başkanı Mehmet Görgeç, eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Bayram Yumrutepe ve Dr. Şanal Tosun aday adaylığı için dosyalarını teslim etti.

Aday adaylarından Güven Akıncı, başvuru sırasında yaptığı konuşmada "Halkımızın erdem bildiği değerlerinin yüceltilmesi en büyük arzumuzdur. Bu değerlerin korunması ve yüceltilmesi için gayret gerekmektedir. Adalet: bir şeyin olması gereken yere, hak ettiği yere konulması anlamına gelir. Bundan önce horlanan, küçümsenen değerlerimizin yeniden asli yerine konulması için, dün olduğu gibi bugün de kendisini feda edecek neferlere ihtiyaç vardır. Milletimiz ve milletimizin değerleri adına bir nefer olarak canla başla çalışmak için hizmetinize talibim."dedi.

Bu arada, geçtiğimiz yıllarda CHP'dan milletvekili aday adayı olan, 16 yıldır da Malatya Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten, geçtiğimiz yıl görevden alınınca mahkemeye giden ve mahkeme kararıyla görevine dönen, memuriyetten istifasını CHP'den aday adayı olmak üzere verdiği düşünülürken sürpriz bir şekilde AKP'li olduğunu açıklayan Bayram Yumrutepe (fotoğraftaki), AKP'den milletvekilyi aday adaylığı dosyasını AKP İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz'a verdi. Dosyasını vermeden önce konuşan Yumrutepe, "Ülkemizin ve dünyanın takdirini kazanmış olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi AK Parti ailesine katılmaya karar verdim"dedi.

Diğer yandan, AKP'den aday adaylığı başvurusu 14 mart pazartesi akşamı sona erecek.

Aday adayları için 20 mart pazar günü Yeşiltepe Spor Salonu'nda temayül yoklaması yapılacak. 25-31 Mart tarihleri arasında da Ankara'da AKP genel merkezine mülakata katılacak olan aday adaylarının adaylık durumlarının ise 11 nisanda açıklanacağı kaydedildi.

Öte yandan Yurt Partisi Malatya il başkanı Bedir Ertan da, partisinden milletvekili aday adayı olmak üzere il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız