SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terziler Odasında Seçim

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:18
Terziler Odasında Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Terziler ve Gömlekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Cumali Savaş getirildi.

Terziler ve Gömlekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulu Esnaf Sarayı’nda yapıldı. Genel kurulda eski başkan Mehmet Barut rahatsızlığı nedeniyle aday olmazken, başkanlığa tek liste mevcut yönetimde başkan vekili olarak görev yapan Cumali Savaş getirildi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığını yapan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi odasına sahip çıkmaya davet ederek, 2014 yılında üye sayısı düşen odaların kapanarak, kendi meslek dallarına yakın diğer odalarla birleşebileceğini söyledi.

Cumali Savaş başkanlığındaki Terziler ve Gömlekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yönetim kuruluna Abdülmecit Fırat, Ergün Mutlu, Yaşar Arı, Mehmet Ali Yaman, Nusret Efe ve Ramazan Saka seçildiler. Denetim Kurulu’na ise Suavi Çiçek, Zübeyde Özdil ve Suat Gürocak getirildi.

Genel Kurulu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve oda üyeleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız