SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Terzinin Türküsü’ Sahnelenecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:41
‘Terzinin Türküsü’ Sahnelenecek
A- A+ PAYLAŞ

‘Terzinin Türküsü’ adlı tiyatro oyunu, 3 Aralık’ta Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Kare Ajans’ın organizasyonunda, Veysel Diker tarafından yazılıp, yönetilen ‘Terzinin Türküsü’ adlı tiyatro oyunu, 3 Aralık Salı günü 20.00’da Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda Malatyalılarla buluşacak.

Veysel Diker, Hülya Şen, Arzu Yanardağ ve Ferdi Kurtuldu tarafından sahnelenen oyun, bir terzinin zamana uyum sağlayamaması sonucu, ailesi ve kendi içindeki huzursuzluklarını anlatıyor. Acıklı güldürü türündeki oyun içinde 8 türkü canlı orkestra eşliğinde seslendiriliyor.

Terzi şirin, mesleğine sadık, tersine ailesi de bu durumdan şikayetçidir. Bu aile içinde mutsuzluklara yol açar, oğlunu terzi yapmak ister ama oğlu popçu olmak istemektedir. Terzi şirinin türküleri ile oğlunun müzik anlayışı, karısı ve baldızının giyim kuşam anlayışları ve yaşam biçimlerinin farklılığı oyunun ana eksen çatışmasıdır.

Terzinin türküsü oyunu, günümüz ailesindeki kuşak çatışmalarını, uyum problemlerini, bazen komik, bazen ironik, bazen hüzünlü bir şekilde ele almaktadır.

Öte yandan oyuncular, oyun öncesinde Malatya Park alış veriş merkezinde 17.00’da imza gününe katılacak.

Kare Ajans yöneticisi Serkan Şakir, ajans olarak Malatyalıları güzel bir tiyatro oyunu ile buluşturacaklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin bundan sonrada da devam edeceğini söyledi.

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız