SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tesadüf Bu Ya!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:44:27
Tesadüf Bu Ya!..
A- A+ PAYLAŞ

Yandaki fotoğraf, Ankara'da 3 gün sürecek olan Malatya Günleri'nin, 28 Kasım Perşembe günü saat 10.00 sıralarında yapılan açılış töreninde çekildi. Törende, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan mevcut Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Çakır'dan önceki Belediye Başkanı olan ve yeni dönem için Çakır'ın adaylığına sıcak bakmadığı bilinen, bu görüşünü de milletvekillerinin bu konudaki fikirleri alınırken ifade ettiği öğrenilen AKP Milletvekili Cemal Akın yan yana oturtulmuşlardı.  Bu fotoğraf çekildiği sırada, Malatya adayının kim olacağı konusu henüz netleşmemişti. 

İddiaya göre son değerlendirme, aşağıdaki fotoğrafta aynı karede bulunanlardan, aday adayı olmayan ancak temayülde ciddi sayıda oy alınca adı gündeme gelen AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile mevcut belediye başkanı Ahmet Çakır için yapılıyordu. İkisi de heyecanlı ve gergin bir bekleyiş içerisindelerdi. Çakır, en büyük destekçisi ve lobicisi olan AKP Milletvekili Öznur Çalık'tan uzağa düşmüştü.

Saat 11.00'e doğru, bu açılış töreninde bulunan AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, telefonla aranarak genel merkeze davet edildi ve burada kendisine Malatya Büyükşehir Adayı'nın Ahmet Çakır olduğu bildirildi. Çakır da aynı saatlerde aday olduğu haberini öğrenmişti.

Bu arada Ankara’da bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İHA Muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında benim adaylığımın açıklanması konusunda kanat oluştuğunu öğrendim. Adaylık açıklamasının 29 Kasım Cuma günü yapılacağı bana söylendi” dedi.

FOTOĞRAFLAR: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız