SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tesadüfi Karanlık!

A- A+ PAYLAŞ

Önceden bu kadar sık ve de uzun süreli olmazdı.. İlginç olan bu ya, şehrin elektriğinden sorumlu FEDAŞ (Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.)'nin bir ünitesi "sokağa" taşındıktan sonra başladı!..

Yandaki fotoğraflar, 16 Aralık Salı gecesi 23.45 sıralarında Vilayet binası arkasındaki Özel İdare Sokakta çekildi. İlginç bir tesadüf; 2 gün önce FEDAŞ'a ait bir birimin taşındığı Özel İdare Sokağı'nın yanı sıra Belediye Arkası ve Fuzuli Caddesi'ni etkileyen elektrik kesintileri soğuk kış günlerinde çevre sakinlerini bıktırdı.

Pazartesi akşama doğru 2 saat süreyle devam eden "programsız" kesinti, Salı öğle saatlerinde ve sonra da gece tekrarlandı. 16 Aralık Salı gecesi 23.10'da kesilen elektrik, FEDAŞ elemanları "bir kez daha" Vilayet Parkı'ndaki trafoda bir süre çalıştıktan sonra 17 Aralık Çarşamba 00.15 sıralarında tekrar bağlanabildi. Bu sırada, hemen yakındaki belediyenin önünde bulunan elektronik termometre -5 dereceyi gösteriyordu ve kesintinin olduğu saatlerde, bütün ısıtma cihazları (doğalgaz ve kalorifer tesisatları dahil) devre dışıydı.

Trajikomik bir şekilde FEDAŞ'a ait birimin faaliyete geçtiği günden itibaren bölgede meydana gelen kesintiler, "Kendi muhtaç Himmet Dede!" sözünü hatırlattı!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız