SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teşekkür Etti Seçilenleri Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:10:10
Teşekkür Etti Seçilenleri Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra Malatya Milletvekili Adayı Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile seçim sürecinde kendisi ile birlikte sahada mücadele eden  MHP teşkilatlarına teşekkür etti.  Kazancıoğlu ayrıca, Malatya’dan milletvekili seçilen Öznur Çalık, Taha Özhan Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile Veli Ağbaba'yı da kutlayıp başarılar dilerken , “Malatya’ya hizmet için üstün bir gayret içerisinde olacaklarına inanıyorum.” dedi

Kazancıoğlu’nun açıklaması şöyle;

"Çok değerli hemşerilerim Sevgili gönül dostlarım, ülküdaşlarım. 

7 Haziran 2015 genel seçimleri sonrasında 1 Kasım’da yapılmak üzere alınan yasal zorunluluktan kaynaklanan erken seçim kararı sonrasında; sevdalısı olduğumuz Türkiye'mize, Malatya'mıza ve kutlu ülkü davamıza hizmet etmek, bu asil millete vekil olmak üzere çıkmış olduğumuz yolculukta, mensubu bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya 1. Sıra adaylığım genel merkezimiz tarafından uygun görülmüştü.

Adaylığımızın açıklanması ile birlikte 45 gün gibi kısa bir süre içinde, Malatya’da başlatmış olduğum seçim çalışmaları 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan seçimler ile sonuçlandı. Seçim sürecinde sevdalısı olduğumuz Türkiye'miz ve Kutlu ülkü davamız tek dayanağı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması ve ilelebet yaşatılması adına doğru bildiklerimi Malatyalı hemşerilerimizle paylaşma imkanı buldum. Alınan sonuçlar Malatya adına sizleri temsil etmek için beni Türkiye Büyük Millet Meclis'ine taşımaya yeterli olmadı. 1 Kasım  seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması en büyük dileğimdir.

Malatya’dan milletvekili seçilen Sayın Öznur Çalık, Sayın Taha Özhan, Sayın Mustafa Şahin, Sayın Nurettin Yaşar ve Sayın Bülent Tüfenkci ile Sayın Veli Ağbaba'yı da kutluyor, başarılar diliyorum. Malatya’ya hizmet için üstün bir gayret içerisinde olacaklarına inanıyorum. 

Malatya’dan şahsımı milletvekilliği adaylığı gibi çok büyük sorumluluk gerektiren bir görevle taltif ederek onurlandıran , MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in şahsında, partimizin tüm genel merkez yöneticilerine, Malatya'da birlikte çalıştığımız il ve ilçe başkanlarımıza, İl ve ilçe Kadın kolları başkan ve üyelerimize, tüm parti yöneticilerimize, Ülkü Ocakları il ve ilçe Başkanı ve tüm teşkilat mensuplarımıza, birlikte seçim çalışması yürüttüğümüz partimiz  milletvekili adayı arkadaşlarıma, tüm ülkücü dava arkadaşlarıma, aday olduğum andan seçim günü son ana kadar geçen süreçte her zaman yanımda olan ve beni destekleyen, sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, tüm dostlarıma, Malatya'mızın her köşesinde el ele, gönül gönüle, omuz omuza olduğumuz Malatyalı hemşerilerime, basınımızın değerli temsilcilerine partime ve şahsıma göstermiş oldukları teveccüh için teşekkürlerimi  ve saygılarımı arz ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız