SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşekkür Ettiler"

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali Pazar gecesi sona erdi. Belediyeden yayınlanan bültende, fuara katılanların organizasyon nedeniyle teşekkür ettikleri belirtildi.

Malatya Belediyesi'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından 6-10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar alanında düzenlenen  19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali sona ererken, fuar ve festival etkinliklerini her gün binlerce kişi izledi.
 
Bölgenin en büyük karma fuarı niteliğindeki Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, bu yıl geçmiş yıllara göre daha kapsamlı ve daha organizeli bir şekilde geçti. 
 
Fuar’a katılan firmalar fuar süresince yoğunluk yaşarken, firma yetkilileri, fuardan memnun kaldıklarını ifade ettiler.
 
Malatya dışından ve Malatya’dan 112 firmanın katıldığı 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarına katılan firma yetkilileri, fuar organizasyonunun başarılı olduğunu belirterek başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. 
 
Yasin Katı /  Doğu Akdeniz Üniversitesi Malatya temsilcisi:  Fuar’a yurt dışında eğitim görmek isteyen, Özel Üniversitelerimizi tercih eden öğrenci arkadaşlarımıza gereken bilgileri vermeyi hedefledik Malatya kaysı fuarında bizlere bu imkanı sağlayan Sayın Belediye Başkanımıza,  Fuarcılık A.Ş.’ye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Fuarımızın çok güzel bir şekilde organize edildiğini söylemekten gerçekten mutluluk duyuyorum. 
 
Derya Kılıç / Dermotek ilaç bölge sorumlusu:  Fuar gayet güzel geçti. Bulgaristan ve İstanbul’dan katılanlar da vardı. Tek sıkıntı havalandırma sorunuydu. Bunun dışında gayet güzel ve katılım memnun ediciydi. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
 
Nurgül Çabuk / Erfo Su Arıtma Teknolojileri sorumlusu: Yoğunluktan ve halktan aldığımız olumlu tepkilerden çok memnunuz. Fuarda tek bir sıkıntımız var, dile getirmeden edemeyeceğim. Havalandırma sisteminin olmamasından dolayı hem biz görev alanlar hem de ziyaretçiler çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Umarız bu sıkıntılar önümüzdeki yıllarda giderilir. Genel anlamda Malatya’da böyle bir fuarın olması bizim için gurur kaynağı. Bu organizasyonu düzenleyen başta Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere ekibine çok teşekkür ediyor, emekleri adına kutluyorum.
 
Aziz. Pekşen / Bursa: Fuar çok güzel. Yoğunluk ve fuar alanı çok güzel. 
 
Fırat Boztepe / Net Elektronik: Malatya’daki fuarda bu 2. senemiz. Hizmetten gayet memnunuz. Katılımlar biraz daha kaliteli olursa daha başarılı olacağını düşünüyoruz. Fuar alanı daha geniş ve güzel bir hale getirilmiş. TRT müzik üzerinden tanıtım yapılması bizleri daha da memnun etti. Malatya Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Katılımın önümüzdeki yıllarda daha fazla olmasını umut ediyoruz.
 
Hasan Namal / Ankara:  Ankara’dan geldik. İş makinelerimizi Malatya’ya tanıtmak için geldik. Fuar, başından beri son derce canlı geçti. Malatyalılar bizleri çok güzel ağırladılar. İnşallah bunu bir gelenek haline getirip tüm fuarlarınıza katılım göstermeye gayret edeceğiz. Çok teşekkürler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız