SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teşekkür Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

 Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) koordinesinde oluşturulan 3 Çocuk Evi'nin sponsoru olan iş adamı Mazhar Selçuk Alaca'ya plaket verildi.

Malatya'da SHÇEK koordinesinde oluşturulan 3 Çocuk Evi'ne sponsor olan iş adamı Mazhar Selçuk Alaca'ya plaket valilik makamında verildi. Vali Ulvi Saran, örnek hareketinden dolayı iş adamı Alaca'yı kutladı ve plaket takdim etti. Vali Saran, bu tür iş adamlarının artmasını beklediklerini kaydetti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ise, "İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı Sevgi Evlerinde korumaya muhtaç çocuklarımız barındığı gibi bunun üst modeli olan Apartman Daireleri kiralanarak çocuklarımızın komşuluk ilişkilerinin öğrendiği sosyal ortamlarda kalabildikleri Çocuk Evleri modelinde de çocuklarımız barınmaktadır. İlimizde toplam 18 çocuğun kaldığı 3 çocuk evimiz bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

3. Çocuk Evinin 2 yıllık kirasının karşılanması ve tefrişinin yapılmasında sponsor olan Yeditepe İnşaat Ltd.Şti. sahibi Mazhar Selçuk Alaca'ya, yapılan bu hizmetin anısına plaket verildiği kaydedildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız