SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Yeni Malatya Spor'un Mehmet Emin Katipoğlu başkanlığındaki yöneticileri Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarete ilişkin Belediye Basın bülteni şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongreyle birlikte tekrar Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen M.Emin Katipoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

4 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı M. Emin Katipoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın kulübe vermiş olduğu maddi ve manevi desteğin takdire şayan olduğunu söyledi.

Başarılı olmamızdaki en büyük pay sahibi sizsiniz…

Katipoğlu, “İyi bir kadromuz var. Yeni sezona hazırız. Tesisimiz, kamp yerimiz hazır. Birkaç eksiğimiz dışında transferin büyük bir bölümünü tamamladık. Şehrimize, taraftarlarımıza ve sizlere layık olmaya çalışacağız. Bütün Malatyalılar ve yönetim kurulu adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı olmamızdaki en büyük pay sahibi sizsiniz”Dedi

Katipoğlu, basınıyla, taraftarıyla bütün Malatyalıların destekleriyle bu sene ki hedeflerinin 1.Lig’e yükselen 3 takımdan biri olmak olduğunu söyledi.

Taraftarlarımızın iyi günde kötü günde de destek vermesi gerekiyor…

M.Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın tanıtımı ve marka şehir olma yolunda futbolun önemli kazançlarının olduğunu söyledi.

Çakır,“Amacımız iş adamlarımız başta olmak üzere tüm kamuoyunun Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmasını sağlamaktır. Şuana kadar yönetimin gayretleriyle takım belli bir noktaya geldi. Yeni bir takım olmasına rağmen geçen yıl başarılı bir sezon geçirdi. Play-Off’lar da ve Türkiye Kupası’nda güzel başarılar elde etti. İyi bir kadro oluştu. Birkaç takviyeyle bu yıl başarılı olacağına inanıyorum. Herkes bu takıma destek vermeli. Başarılı olmak istiyorsak bu birlikteliği sağlamalıyız. Bu seneden çok ümitliyim. Takımımıza taraftarlarımızın da iyi günde kötü günde destek vermesi gerekiyor. Takıma sahip çıkmaları gerekiyor. Sizlere başarılar diliyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız