SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teşekkürler Müdür Amca'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği çocukların okul ihtiyaçlarını karşılanması kampanyasını bu yılda sürdürerek, 100 çocuğu sevindirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nün çocuklara okul ihtiyaçları yardımı kampanyası kapsamında Çocuk Polisi Şubesi'nce yürütülün çalışmada tespit edilen 100 çocuk, aileleri ile birlikte MAGEM Alışveriş Mağazası'na gelerek, giyeceklerini kendileri beğenerek aldılar. Tüm okul ihtiyaçları karşılanan çocuklar, sevinçle tezgahları ve reyonları gezerek beğendiklerini aldılar.

Çocuk Polisi Şube Müdürü Aydın Gönen, geleneksel yardım kampanyasını bu yılda sürdüğünü belirterek, yardıma hayırsever işadamlarının da destek sağladığını ifade etti.

Toplam 100 çocuğun okul ihtiyacının karşılandığını belirten Gönen, "Giyinme imkanı olmayan çocuklarımızı tek tek tespit ettik. Kampanya Emniyetin imkanları ve hayırsever işadamlarının desteği ile yapıldı. Çocuklarımıza önlük, ayakkabı, pantolon, çanta ve kırtasiye malzemesi ile diğer ihtiyaçları veriliyor. Çocuklarımız eksiksiz bir şekilde artık gülerek okula gidecektir, eğitimi sevecekleri, polisi sevecekler ve insanları sevecekler. Okul seven çocuklarda haliyle topluma yararlı fertler olarak yetişecektir. Biz de ileriye dönük olarak duvara bir tuğla yerleştirmeni gururu ve sevinci içerisindeyiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız