SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teşekkürler Paşam'

A- A+ PAYLAŞ

Acil karaciğer nakli gereken Orhan Işık adlı vatandaş ile ailesi ve organ nakli ekibi, Samsun'dan organın Malatya'ya getirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin imkanlarını seferber eden 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

25 mart 2008 tarihinde 2’nci Ordu Komutanı Hasan Iğsız tarafından uçak ve helikopter tahsis edilerek, Samsun’da beyin ölümü gerçekleşen hastadan alınan karaciğerin Malatya’ya getirilerek organ nakli yapılmasına yardımcı olunan Orhan Işık, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakli Ekibi Başkanlarından Prof.Dr.Sezai Yılmaz, Prof.Dr. Vedat Kırımlıoğlu ve ekibi ile birlikte, Perşembe günü 2’nci Ordu Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Orhan Işık hayatını Türk Silahlı Kuvvetlerine ve karaciğer naklini gerçekleştiren ekibe borçlu olduğunu belirterek minnettarlığını dile getirdi. Ziyarete Orhan Işık’ın ailesi de katıldı.

Ziyaret esnasında Orgeneral Hasan Iğsız, organ bağışının insan hayatı için çok önemli olduğunu, ölen insanın organının bir işe yaramadığını, organ bağışı sayesinde ihtiyacı olan hastaların yaşatılabilme imkanının bulunduğunu belirterek bu bağışın herkese örnek olmasını diledi.

Karaciğer naklini gerçekleştiren ekibin başkanı Prof.Dr.Sezai Yılmaz; daha önceki birçok organ nakillerinde sıkıntılı zamanlarda kendilerine destek olan 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız’a bir defa daha 2’nci Ordu’nun tüm imkanlarını seferber ederek hayat kurtarılmasına yardımcı olduğunu, bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetlerine ve 2’nci Ordu Komutanlığı’na çok şey borçlu olduklarını belirterek teşekkürlerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız