SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşekkürü Hizmet Olarak Yansıtacağız"

0
Güncellendi - 2019-05-27 06:41:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, 3 ayrı iftar programı ile Gençlik Kollarını etkinliğine katıldı.

Çalık, Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılarak burada vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşlarla sohbet edip sorum ve taleplerini dinleyen çalık,  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte iftar yemeği dağıttı.

Milletvekili Çalık, Demiryol-İş Sendikası'nın düzenlediği iftar programında Devlet Demiryollarında çalışan işçi ve memurlarla bir araya geldi. Demiryollarının sosyal tesisinde gerçekleşen iftar programında konuşan Çalık, “Öncelikle ben Malatya’da Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü sizlere inşallah hizmet olarak yansıtacağız. Bugüne kadar nasıl yansıttıysak bundan sonrada yansıtmaya devam edeceğiz. Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesi çalışmalarımız devam ediyor. Özelikle Sivas-Çetinkaya arasındaki 97 kilometrelik güzergah ile Çetinkaya-Malatya arasındaki 137 kilometrelik güzergah da sondaj çalışmaları başlamak üzere. Projelerimiz tamamlanmış vaziyette. Elazığ ve Diyarbakır güzergahlarında ise projelendirme çalışmaları devam etmekte” dedi.

Milletvekilli Çalık, Eğitim Bir -Sen Malatya 1 Nolu Şubesi’nin düzenlediği  "Bir Bilenle Bilge Nesil Buluşması"  etkinliği ile iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Çalık, “Bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılması gereken ne varsa bugüne kadar hep yaptık. Eğitime çok önem verdik.  Bütçelerimizin tamamında eğitime en büyük payı ayırdık. Bundan sonrada eğitim önceliğimiz olacaktır. Rabbim bizleri Ramazan’da buluşturdu, İnşallah bizleri Bayramlara kavuşturur” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, AKP Gençlik Kollarının Soykan Parkında kurduğu "Çaylar Bizden, Sohbet Muhabbet Sizden" standında gençlerle bir araya geldi. Çalık, meydanda vatandaşlara Meyan Şerbeti ikramında bulundu.

Gençlerle bir araya gelen Çalık, vatandaşlara burada ise tatlı ikram etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mustafa (4 yıl önce)
    bol kepçe olsun bu ramazanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil Saygıner (4 yıl önce)
    Sayın milletvekili Hiç Ankara da yapmanız gereken devlet işi yok mu ki sürekli Malatya dasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA DA YAPILMASI GEREKEN O KADAR ARSA , İHALE , RANT İŞİ VARKEN KİM NE YAPSIN ANKARAYI ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (4 yıl önce)
    Biz teşekkür ederiz sayın vekilim..En yüksek oyu alıp en düşük maaş almaya doğru gidiyoruz...Biz teşekkür ederiz sayın vekilim..Hani kadro vermiştiniz ya bize, nasıl kadro ise, unvanlarımız değiştirilebiliyor, maaşlarda indiriliyor, mesai kesiliyor, belediyede birimler birer birer kapatılıp insanlar değersizleştiriliyor bunun için de teşekkür ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam mesailer cidden kesildi mi yani fazla mesai yapio ücretini almıyor musunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)
    hiç bir ayrıcalıklı hizmet alacacağiımızı sanmıyorum örnek şimdiye kadar olan verdiklerimiz malatya olarak ne aldık hiç bari şu battalgazi devlet hastanesini bitirinde millet kurtulsun ceza çekmekten şimdi diyeceksin hastane var ama çöşnükteki bir emekli vatandaş ortalama 1500 tl alana maliyet git gel dolmuş 10 tl diğer masrafları yazmıyorum anlayabiliyormusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)
    şimdi bu yapılan masrafları hangi belediyemiz ödüyor açıklarmısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (4 yıl önce)
    Bu millet artık yemiyor. Siz hikaye anlatmaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakii (4 yıl önce)
    Sayın vekilim chpli belediyeler asgari üçretli personele kendi asgari üçret tananını belirleyip yükseltirken sizin belediyeniz borç bahaneleriyle üç kuruş mesaimizi dahi kesiyor. Demekki chpli belediyelerin borcu yok ve daha iyi yönetiyorlarki % 70 oyu biz verip madur olurken işçinin alın terine onlar sahip çıkıyor. Madem öyle bundan sonra bizlerde tercihlerimizi ona göre yapacaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • destanşehrimalatya (4 yıl önce)
    Selattin baskanım dik dur dikkatli ol halk senin arkanda merak etme...
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (4 yıl önce)
    Baska illere lafim yok ama malatya en cok oyda 2 sirada ama yapilan hizmette son 2 ye gireriz sanirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Durmak yok Boş laflara devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen guzel kardesim bunlar akp yi (simdi derler sen hic bir zaman ak partili olmadan yokda akp demezsin) maffettiler.
    0
    0
    Yanıtla