SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teşhis Konulamadı, Öldü'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da nefes darlığı şikayeti çeken kadının evde öldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Fırat Mahallesi'nde gerçekleşti. Polise başvuran A.Y. (48) isimli şahıs, eşi F.Y'nin (37) nefes darlığı çektiğini, götürdüğü hastanede bir teşhis konulamadığını ve evde ise öldüğünü bildirdi.
A.Y isimli şahıs kimseden şikayetçi olmadı.

Olay, Polis Vukuat Raporu'nda şu bilgilerle yeraldı:

"Suçun Nev'i ŞÜPHELİ ÖLÜM
Suçun Yeri Fırat Mah.
Suçun Tarihi 28.04.2011 günü saat: 00:30
İntikal Tarihi 28.04.2011
Maktül F Y: A kızı Arapkir 1974 doğ,
Müşteki A Y: V oğlu Arapkir 1963 doğ,
Olayın Özeti 28.04.2011 günü müşteki eşinin nefes darlığı çektiğini götürmüş olduğu hastanelerde teşhis konulamadığını 28.04.2011 günü eşinin vefat ettiğini şikayetçi olmadığını ifade etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız