SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tesis Çok Güzel"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Olimpik Açık Yüzme Havuzu’nda yaz spor okulları kapsamında eğitim gören minik yüzücüler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve beraberindekilerle Orduzu’da bulunan Olimpik Yüzme Havuzu’nu ziyaret etti. İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları kapsamında yüzme eğitimi gören sporcularla bir araya gelen Çalık, minik yüzücülerle uzun süre sohbet etti. Minik yüzücülere, tesis hakkındaki düşüncelerini soran Çalık, “Tesis çok güzel. Başbakana teşekkür ediyoruz” yanıtını aldı.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Rakamlar ve yazılar her halükarda sizlere sunulmuş olsa da, görmeyince hiçbir şey anlaşılmıyor. Hem göze hem de kulağa hitap etmek adına Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Malatya’ya kazandırmış olduğu ve 2,5 milyon TL’ye mal olan Olimpik Yüzme Havuzu’nu ziyaret ettik. Malatya’da, 5 yıldızlı bir otelin havuzu ve orada sunulan imkanın aynısı var. Her türlü yarışmanın yapılabileceği bir havuz” dedi.

Havuzun Malatya adına önemli bir kazanım olduğunu kaydeden Çalık, şunları ifade etti:

“Yaz spor okulları kapsamında 2 bin evladımız burada yüzmeyi öğreniyor. Sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün açtığı kursun yanında özel kurslarda burada eğitim veriyor. Toplam 7 bin çocuğumuz ve gencimiz burada yüzme imkanına sahip. Malatya için çok önemli bir kazanım. Olimpik Açık Yüzme Havuzu, Malatya’nın en önemli ve en güzel yeri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklar, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorlar. Onların teşekkürü, muhalefete ders olsun. Çocuklarımız görüyor ama maalesef muhalefet görmüyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız