SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tesis İçin Toto Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a yeni bir tesis yapılması için düğmeye basıldı. Kulüp Başkanı İlhan Kavuk ve yönetim kurulunun girişimleri sonucu Spor Toto Teşkilatı ile yapılan görüşmeler neticesinde yeni bir antrenman sahası ve futbolcuların barınacağı bir tesis için ödenek çıkarılması camiada sevinç yarattı. Yıllardır tek antrenman sahası ve hemen yanındaki bekar futbolcuların kullandığı binayı kullanan Sarı-kırmızılı kulübün, Spor Toto Teşkilatı ile yaptığı görüşme sonucu 600 bin YTL ödenek çıkardığı ve bu paranın önümüzdeki hafta içinde Valilik kanalıyla Malatyaspor'a verileceği belirtildi.

Kurumsallaşmanın temellerini attıkları için oldukça mutlu olduklarını kaydeden Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, bu sevindirici gelişmeyi projelendirme aşamasında olduklarını ifade etti.

2008 yılının sonu ya da 2009 yılının ortalarına doğru bitirilmesi planlanan Pınarbaşı'nda yapılacak yeni tesisin Nurettin Soykan Tesisleri'nin yakınlarında bir yere inşa edileceği, eski binanın ise altyapının kullanımına verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız