SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tesis YMS Alt Yapısına mı?

A- A+ PAYLAŞ

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) düşen Malatyaspor'un kullandığı Yeşiltepe Tesisleri'nin Yeni Malatya Spor'a alt yapının kullanması için tahsis edilmesi konusu halen netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz sezon Nurettin Soykan Tesisleri'nde bulunan Malatyaspor'un, Yeşiltepe Tesisleri'nde bulunan Yeni Malatya Spor ile tesisleri değiştirmesinin üzerinden bir yıl geçti. Spor Toto 3. Lig'de mücadele ettiği dönemde Yeşiltepe Tesisleri'nde bulunan Malatyaspor, BAL Ligine düştü. Sarı kırmızılı takım halen Yeşiltepe Tesislerini kullanıyor.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yeni Malatya Spor'un alt yapıya tahsis etmek üzere Yeşiltepe Tesisleri'ni istediği belirtilirken, konuyla ilgili çalışmalara başlanıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, tesisle ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını söylemişti.

Kamuoyu, Yeşiltepe Tesisleri'nin Yeni Malatya Spor alt yapısına tahsis edilip edilmeyeceği konusunda alınacak kararı bekliyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız