SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TESK Yönetiminde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf teşkilatlarının üst yönetimi olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

TESK'in 18. Olağan Genel Kurulu Ankara Rixos Otel'de yapıldı. TESK mevcut başkanı Bendevi Palandöken ile Artvin ESOB Başkanı Demirhan Elçin'in 2 ayrı liste ile yarıştığı genel kurulda MESOB Başkanı Şevket Keskin, Bendevi Palandöken'in listesinden seçime girdi. Seçimi 402 oyla Bendevi Palandöken'in listesi kazanırken, Elçin'in listesi 308 oyda kaldı.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası, Malatya Esnaf ve Santakarlar Odaları Birliği Başkanlıklarını sürdüren Şevket Keskin, TESK'in 18. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

FINDIKLI'DAN KUTLAMA..
Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığı'na yeniden seçilen Bendevi Palandöken'i ve TESK Yönetim Kuruluna seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i tebrik etti.

Palandöken ve Keskin'in TESK yönetiminde bulunmasının aynı zamanda Türkiye'deki esnafların üst kuruluşunda 2 Malatyalı'nın birlikte bulunduğu anlamına geldiğini mesajında bildiren Fındıklı, "Sayın Palandöken, diyaloga önem veren bir isim. Palandöken'in hükümetle kurduğu diyalog sayesinde esnaf camiamızın bazı sorunları çözümlendi, bazı sorunları da çözümlenmek üzere. Yeniden TESK Genel Başkanlığına seçilmesi esnaf camiası için hayırlı olsun. Sayın Şevket Keskin'i yıllardır Malatya kamuoyu yakından tanıyor. Hem esnafın sorunlarıyla yakından ilgileniyordu, hem de Malatya'nın sorunlarıyla yakından ilgileniyordu. TESK yönetimine seçilmiş olması, Malatya'mıza ve esnaf camiası için hayırlı olsun. TESK'in yeni dönem yönetimini tebrik ediyor, yeni dönemde esnaf camiası için başarılı çalışmalar yapmalarını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız