SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşkilatçılık Zor iş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve beraberinde İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut,  İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Boyraz, Mehmet Ulaş, Osman Aladağ ile Darende AKP  İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Süleyman Eser’i ziyaret etti. 

İlk olarak AKP İlçe teşkilatını ziyaret eden Tüfenkçi, burada parti teşkilatı ile toplantı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

Tüfenkçi, yaptığı konuşmada seçimdeki başarıda teşkilatların büyük payı olduğunu ifade ederek, ‘’Darende teşkilatımız seçim döneminde yaptığı çalışmalar ve gayretleri ile yüzümüzü kara çıkarmadı. Bu vesile ile tüm birimlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teşkilatçılık gerçekten zor bir iş. Seçim dönemlerinde seçimin yükünü çeken teşkilatlar olur. Ama bu milletvekilliği seçiminde de böyledir belediye başkanlığı seçiminde de böyledir, seçim kazanıldığında belediye başkanı veya milletvekili kazanır, kaybedildiğinde ise teşkilat kaybetmiş olur. Teşkilat çalışmadığı için kaybedildi denir. Biz bu yüzden diyoruz, teşkilatta yer almak fedakârlık ister. Hiçbir beklentisi ve karşılığı olmadan, günün her saatinde davası için, partisi ve lideri için çalışan teşkilatlardır. Karşılığını da Cenab-ı Allah’tan bekleriz. Gerçekten de bizim için Malatya teşkilatı için esas olan partimizin geleceği ve liderimizin hedefleridir. Biz bunun arkasında durmaya, bunun için çalışmaya her zaman hazırız’’ dedi.

Tüfenkçi, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, ‘’Teşkilat olarak, cumhurbaşkanlığı için gönlümüzden geçen aday Genel Başkanımızı ve liderimiz Recep Tayip Erdoğan’dır. Herkesten önce bizlerin Genel Başkanımızı ve Başkanımızı sahiplenmemiz ve onun arkasında durmamız gerekir. Bu konuda hamdolsun Malatya’da teşkilatı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı için tam destek verdiklerini yaptığımız çalışmada da gördük. Bundan dolayı teşkilatımla gurur duyuyorum.’’

İl Başkanı Tüfenkçi, teşkilat ziyaretinden sonra partililerle beraber Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i makamında ziyaret etti. 

AKP İl Başkanı Tüfenkçi, Darende’nin çok güzel hizmetlere layık olduğunu ifade ederek, ‘’ Darende Belediyesi’nde bir nöbet değişimi oldu. Bir önceki başkanımız İsa Özkan imkanları el verdiğince Darende’ye hizmet etti. Bu vesile ile kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni bir dönem başladı. Ben Süleyman Eser kardeşimiz Büyükşehir’in de desteğini arkasına alarak Darende’ye çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Önemli ve esas olan AK Parti belediyeciliğinin vizyon ve misyonunu burada, Darende’de hayata geçirebilmektir. Sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile Darende’nin tüm mahallelerine hizmet götürmek ve beş yılın sonunda hesap verebilecek durumda olmak önemli. Ben bu hususta Darende’mizde sorun olamayacağına inanıyorum. Tekrardan başkanımıza hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Eser, İl Başkanı Tüfenkçi’ye ve Darende ilçe teşkilatına çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, ‘’Teşkilatlar bizi bu makama taşımada büyük görev üstlenmişlerdir. Onların yaptığı çalışmalar hiçbir zaman unutulmayacak. Bundan sonra da Darende’ye yapacağımız hizmetlerde ve çalışmalarda teşkilatlarımız ile uyum ve istişare içerisinde olacağız’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız