SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşkilatlarımız Çalışmalarına Şimdiden Başlasınlar"

0
Güncellendi - 2018-08-31 01:56:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  Kuluncak ve Hekimhan ilçelerini ziyaret ederek,  esnaf ziyaretlerinde bulunup,  AK Parti ilçe başkanlıklarında partililerle toplantılar gerçekleştirdi.

-KULUNCAK İLÇESİNE ZİYARET

İlk ziyaretini Kuluncak İlçesine yapan Çalık,  AKP Kuluncak İlçe başkanlığında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çalık, buradaki konuşmasında; “16 yıldır tüm Türkiye’ye çok büyük hizmetler yaptık. Türkiye’ye hizmet yaparken, Malatya’ya, Malatya’ya hizmet yaparken Kuluncak ilçesine de hizmetler yapıldı. Şimdi yolda gelirken; Kuluncak-Hekimhan yolunun nasıl yapıldığını, nasıl işler hale geldiğini bir kez daha gördüm. Şimdi en zor alanımız neresiydi, Hekimhan-Kuluncak yoluydu. Ben Hekimhan-Kuluncak yolunda kaç kez yama çalışması yaptırdığımı, kaç kez bölge müdürlerimiz buraya gelip o keskin virajların alınması için sanat yapısı yaptırdığımı biliyorum. Ama binlerce kez şükürler olsun, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmete devam dedik, şimdi Hekimhan-Kuluncak yolu sizlerin hizmetinde. Sizlerin beklentisi, Kuluncak ile Darende arasındaki yolun yapımı, bu konuda da bizler takibimizi yapacağız.” diye konuştu.

AKP’nin iktidarları döneminde hem hizmetleri gerçekleştirdiğini, hem de diğer yandan terör örgütleriyle mücadeleye devam ettiğini belirten Çalık, “Biz bir yandan hizmeti yapıyoruz, bir taraftan da terörle mücadeleyi gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan da PKK’yı dağlarında inlerinde bulup bütün operasyonları yerinde yapıp inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz, diğer taraftan FETÖ ile mücadelede gereği neyse onları yerine getiriyoruz. Bu esnada 16 yıldaki bütün darbe girişimlerini milletimiz ile birlikte atlattık.”  dedi.

Çalık şunları söyledi:

“24 Haziran seçimleri çok önemliydi, Türkiye’nin varlık-yokluk seçimiydi. Vatandaşlarımız Erdoğan’a ve AK Parti’ye tam destek verdiler. Şimdi bunu gördüler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmediğini, AK Parti’nin yıkılmadığını görenler ekonomik darbe yapmak istediler. Bunun da üstesinden geleceğiz.”

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirten Çalık, parti teşkilatlarının şimdiden çalışmalara başlamasını isteyerek, “Bu yerel seçimde de Kuluncak’ı, Malatya’yı ve bütün Türkiye’yi AK Partili belediyeler ile buluşturmak için mücadele edeceğiz. Tüm teşkilatlarımız çalışmalarına şimdiden başlasınlar.  Üzerimizden istedikleri kadar oyun oynasınlar, bu oyunları dün nasıl püskürttüysek, bugün de öyle püskürteceğiz.” dedi.

Çalık beraberindeki partililerle birlikte Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem ile Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı da ziyaret ederek, ilçenin sorun ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çalık, ilçedeki esnafları da işyerlerinde tek tek girerek ziyaret ederken, vatandaşlarla da sohbet etti.

-HEKİMHAN İLÇESİNE ZİYARETİ

Beraberindeki partililerle birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret eden  Çalık,  AKP Hekimhan İlçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Çalık, “24 Haziran bir varlık-yokluk mücadelesiydi, mili ve yerli duran herkes bu ittifak etrafında kenetlendi ve Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye hayal edenlerin hayallerini kursaklarında koydu. Bütün dünya devletleri şöyle baktı, ‘Yav bunlara olmadık işi yaptık, darbe yaptık,. Askeri darbe yaptık, yargı darbesi yaptık, bürokratik darbe yaptık, içten karıştırdık, PKK’yı, FETÖ’yü, DEAŞ’ı bunların üzerine saldık, bunlar halen yıkılmıyorlar.’ Çünkü bizim Selçuklu’dan, Osmanlı’dan en önemlisi de Peygamber Efendimizden kalan mirasımız; ülkemize, milletimize, vatanımıza, dinimize, ezanımıza, bayrağımıza sahip çıkma duygusudur. Bu duygu ve bilinçle Allah’ın izniyle bu ülkeyi kimse yerle yeksan edemeyecek. Şimdi Amerika ne yapıyor, ‘Bu kadar oyun oynadık, bu kadar başlarına kumpas ördük, bu kadar çorap ördük, bunlar halen yıkılmıyor. O zaman ne yapalım, bu sefer gidip bunların üzerine bir ekonomik darbe yapalım’ dediler. Ve milletimiz aynen 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde olduğu gibi ekonomik darbe karşısında da dimdik ayakta durdu. Uluslararası güçlerin Türkiye’de işbirliği yaptığı işbirlikçileri var, biz bunları herkese anlatacağız. Bu kadar oyunlara rağmen Türkiye 3.5 kat büyüdü, büyütmeye devam ediyoruz. Bu kadar oyunlara rağmen hizmete devam ettik.” İfadelerini kaydetti.

Çalık, yerel seçim çalışmalarına şimdiden başlanılmasını isteyerek, “Hepinizden istirhamım kapı kapı dolaşın. Çalışmaları son güne bırakmayın. Hekimhan Belediyesini bu yerel seçimden istiyorum. Hekimhan kimi istiyorsa bizim adayımız o, tamam mı? Halk kimi istiyorsa, vatandaşımız kimi istiyorsa, ehliyetiyle, liyakatiyle Hekimhan’ı sırtında taşıyacak, Hekimhan’ı başının üstünde taşıyacak, kapı kapı dolaşıp Hekimhan için çalışacak bir belediye başkanı adayı bulacağız, sizde onu belediye başkanı yapacaksınız.” dedi.

Parti binasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Çalık, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Çalık,  Hekimhan Kaymakamı Reşit Özer Özdemir’i de ziyaret ederek, ilçenin sorun ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Özdemir, Çalık ile ilgili bir anısını paylaşarak, “Sizinle tanışıklığım sanıyorum 2011 yılıydı, biz üniversite öğrencisiydik, çok iyi hatırlıyorum, bir seçim arifesiydi, arkadaşlarımızla yemek yerken; siz gelmiştiniz, bizi böyle genç görünce hemen geldiniz, beraber oturduk.” diyerek anısını paylaştı.

Çalık ziyaretinin sonunda bazı ev ziyaretlerinde bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hasan caner (5 yıl önce)
    Üniversiteyi bolmekten başka ne yaptınız merak ediyoruz.zaten o bölümler bir kamburdu İnönü üniversitesi için toplasan 2oo tane öğrenci yok yazık devletin parasını boşa harciyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANSEVER (5 yıl önce)
    VEKİLLER BAKANLAR AVRUPA ARABAYA BİNMESİNLER, DOLARLARINI AVROLARINI ALTINLARINI BOZ DURSUNLAR EKONOMİ YÜZDE SEKSEN DÜZELİR
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Belediye seçimleri yakın Malatya belediyeyi kaybederse şaşmayın sakın , Reis Malatya Vekillerinden hesap sorsun diye başka partiye çalışacağız belediye elden gidiyor vekiller bu şekilde giderse Adıyaman lı Elazığlılara hizmet etmeye devam etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    yav.. allah peygamber aşkına kırsal kesimdeki insanları kandırmayı bırakın öznur hanım bu haber sistesinin geçmiine baksınlar yapmış olduğınız tüm konuşmların hepsi aynı dış gÜçler bilmem ne falan filan eminim ki siz bile sıkıldınız bu konuşmalardan BİZE SÖYLEYİN EKONOMİ NASIL DÜZELECEK , ESNAF BİTMEK ÜZERE BİLGİNİZ VARMI BİLMEM ,ANLATIN BİZE BU EKONOMİK SAVAŞTAN NASIL KURTULACAĞIZ BİR PLANINIZ VARMI YOKSA BİZİ KANDIRIM KANDIRIM GİDECEKMİSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Vekil sayısı bir düşürüldü yetmedi galiba bir daha düşürülmeli bence o zaman REİS Malatya da neler oluyor diye vekillere hesap sorar ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Çevre yolu yapılmyor.Battalgazi Hastanesi yapılmıyor.Elazıga şehir Hastanesi bir yılda yapıldı ve hizmet e açıldı. yine Elazığ ikinci Çevreyolu nu bitirmek üzere siz hala Malatya da oy peşindesiniz.Pahallık aldı başını gidiyor.yüzde 80 gizli enflasyon var.dolar 7 tl.oldu siz oy oy seçim diyosunuz.bitti denizi bitirdiniz.Ama çok sevdiğimiz Akp de bitti.Malatya da bitik.hele eskiler hiç milletin gözünde bittiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz malatyali (5 yıl önce)
    Ülkenin geldiği duruma bak bunların keyfine bak ülke ekonomik krizle boğuşuyor tl bütün para birimleri karşısında değeri yarıya düşmüş inne neden ipliğe her şeye zam gelmiş ticaret durma noktasına gidiyor halen yoldan bahsediyor Biride çıkıp eleştirmiyor böyle sak sak cilik devam ederse daha çok çeker bu millet
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Şu şartlarda bu ekiple şahsım adına yerel seçimlerde size oy veren....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ö.kulu (5 yıl önce)
    Sayın vekil çok çalıştınızda malatya çiftçilerinede bir çalışsaydınız.güneydoğu da pamuğa verilen hibe desteğinin yarısını da malatya kaysı üreticilerinden verseydiniz iyi olmazmıydı.malatya çifti çocukları orgaizede iş arıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Kac tame paragraf haber yapmissiniz tesekkurler MalatyaHaber sagolsun elinden geleni yapiyor ama eskisi gibi elestiri ve takipciligi kalmadi. Sehrin ne durumda oldugunu en iyi goren medya bu gun bunlarin bos laflarini tehditle yayinlamak zorunda kaliyor . Bu Malatyalinin eseri ... Nene hatun Kulincak ve Hekimhana gitmis yine dıs gucler 24 haziran varlik yokluk hikayesini anlatmis millet de gariban ne yapsin dnliyor
    0
    0
    Yanıtla