SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teşkilatlarımız Seçime Hazır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:50
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, bayramlaşma programında bir araya geldi.

Dede Korkut Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Milleti hükümetsiz bırakmamak adına partilerle yaptığımız görüşmelerinde bir an önce sonuç vermesini arzu ediyoruz" dedi.

Partisinin Malatya'daki bayramlaşma programında konuşan Çalık, "Eğer sonuç verirse, hükümet olursa ne ala, olmadığı taktirde bir araya gelecek siyasi partiler hükümet olursa biz muhalefet olmaya hazırız ama oda olmazsa ben biliyorum ki tüm Malatya teşkilatı gibi, gezdiğimiz tüm Türkiye'deki teşkilatlar gibi yarın erken seçime bütün teşkilatlarımız hazır" dedi.

Koalisyon görüşmelerinin ilk turunun tamamlandığını kaydeden Çalık, "7 Haziran'ın üzerinden 40 gün geçti. Bu 40 gün süresi boyunca başta genel başkanımız, başbakanımız olmak üzere ilk günden itibaren 7 Haziranın mesajını aldık ve bununla ilgili yola devam ediyoruz dedik. 8 Haziran'dan itibaren de başbakanımızla yaptığımız toplantılar neticesinde hem milletimizin hem siz teşkilat mensuplarımızın kanaatlerini istişarelerle aldık ve şimdi bir haftadır başbakanımızın başkanlığında partilerle, üç partiyle koalisyon görüşmelerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

Çalık, bütün siyasi partilerin hükümet kurma sürecinde sorumluluk alması gerektiğini kaydederek, "Biz şunu söyledik. Tüm siyasi partiler milleti hükümetsiz bırakmamak adına taşın altına elini koymalı. Biz taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. Milleti hükümetsiz bırakmamak adına partilerle yaptığımız görüşmelerinde bir an önce sonuç vermesini arzu ediyoruz. Eğer sonuç verirse, hükümet olursa ne ala, olmadığı taktirde bir araya gelecek siyasi partiler hükümet olursa biz muhalefet olmaya hazırız ama oda olmazsa ben biliyorum ki tüm Malatya teşkilatı gibi, gezdiğimiz tüm Türkiye'deki teşkilatlar gibi yarın erken seçime bütün teşkilatlarımız hazır. Malatya'nın da hazır olduğunu biliyorum" diye konuştu. 

AKP Malatya Milletvekili Taha Özhan ise, herkesin bayramını tebrik ederek, bayramın Malatya, ülke ve ümmet için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Yakın bir tarihte seçimden çıktık. Teşkilatlarımızı haddinden fazla yorduk ama sonuç hayırlı olunca yorgunluğun çok fazla bir kıymeti olmuyor. Ama sonunca baktığımız zaman ilimiz açısından elbette ki kazanımlarımızı kaybetmeden bir seçim geçirdik. Türkiye genelinde maalesef beklediğimiz sonucu alamadık ama her ne olursa olsun almış olduğumuz oy itibariyle şuanda yüzde 41'lik oy oranıyla birinci partiyiz" şeklinde konuştu. 

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise, "Bizi bugünlere eriştiren Allah'a hamdolsun. İnşallah bundan sonrada bu huzur, sükunet ve istikrarla devam ederiz" dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, daha güzel günlerde ve bayramlarda buluşma temennisinde bulunarak, herkesin bayramını tebrik etti.

Bayramı yaşayamayan yetim, öksüzlerin olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Allah'a hamdolsun ki ülkemiz barış ve huzur içerisinde bir bayram kutluyor. Onun için bu barışı bozmamak için birliğimizi, beraberliğimizi ve istikrarı korumamız gerekiyor. İstikrarı korumak içinde bütün coğrafyada yaşayan insanların elini taşın altına koyması lazım" diye konuştu. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederek, "Ramazan Bayramını birlikte kutlamak için bir araya geldi. 29 gün süren orucun ardından Cenabı Allah bize bayramı nasip etti. Bayramın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

Kahtalı, hükümet kurmak için gayret ettiklerini belirterek, "Tabi bu olmazsa olmazımız değil. Eğer belli aşamalarda,ortak paydalarda buluşamazsak, ülkemizin gelişiminin önünde herhangi bir sorun olacaksa, eğer 2023 hedeflerine ulaşmakta sorun oluşacaksa, tekrardan bir seçime de gidebiliriz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız