SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teslim Oldu, Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Haziran ayında gerçekleştirilen "İlaç Yolsuzluğu" operasyonunda gözaltına alındıktan sonra 50 bin lira kefaletle salıverilen, savcının itirazı sonucu verilen "tutuklama kararı"nın ardından firar eden Malatya Eczacı Odası eski başkanı Bülent K., yaklaşık 2 aylık firari dönemin ardından ortaya çıktı ve mahkemeye teslim oldu. Bülent K. tutuklandı.

Malatya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından 21 Haziran'da diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevkedilen Bülent K., 50 bin lira nakdi kefaletle serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Savcısı, bu karara itiraz edince, 23 Haziran'da aralarında Bülent K.'nin de bulunduğu bazı sanıklar hakkında "tutuklama" kararı verilmiş, ancak o sırada Eczacı Odası başkanı olan Bülent K. kayıplara karışmıştı. Malatya Eczacı Odası da, daha sonra yeniden görevlendirme yapmış, Bülent K.'nın yerine Tahir Özelçi oda başkanlığı görevini üstlenmişti.

23 Haziran'dan beri aranmakta olan Bülent K., 5 ayrı dosya halinde yargılaması yapılan "İlaç Yolsuzluğu" davasının 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasında ortaya çıktı ve mahkemeye teslim oldu. Bülent K. hakkındaki gıyabi tutuklama kararı vicahiye çevrildi ve "tutuklu" olarak duruşmada hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız